ANNONCE: Har du styr på dine bilnøgler?

0

Selvfølgelig har du det! I det mindste sådan nogenlunde. Nøgler – det være sig husnøgler, nøgler til hængelåse, bilnøgler eller en helt fjerde type nøgler – har det med på mystisk vis at forsvinde fra tid til anden. De fleste prøver vist med jævne mellemrum at løbe mere eller mindre forskrækkede rundt, mens de leder efter en eller flere nøgler.

Saml kopier af dine nøgler et sikkert sted

Det kan være en rigtig god idé at få lavet ekstranøgler til de vigtigste nøgler. Det kunne for eksempel være husnøgler, bilnøgler og cykelnøgler. Få lavet kopier og læg disse et sikkert sted, hvor de så bare bliver opbevaret til, man eventuelt er så uheldig at miste en af originalerne. På den måde begrænser man de praktiske problemer, der kan opstå, når man er uheldig at miste en nøgle. Følger man dette råd, er man garanteret væsentlig mindre stress, når en af disse undværlige nøgler på et eller andet tidspunkt bliver – permanent eller midlertidig – væk.

Rettidig omhu er nøglen

Få en kopi af din bilnøgle, før du mister originalen. Forhåbentlig kommer det ikke til at ske, men skulle uheldet være ude, så er det brandærgeligt ikke at have fået lavet en kopi, mens tid var. Er du den glade ejer af en veteranbil, så er det ekstra vigtigt at have styr på nøglen. Her er der ingen vej uden om at få lavet en kopi direkte fra originalen. Moderne biler kan i nødstilfælde åbnes hos bilforhandleren, der har solgt en bilen, men den slags er udelukket for veteranbiler. Her skal man have fat i en låsesmed, hvis man har mistet nøglen.

Nøglefremstilling

Fremstilling af bilnøgler til veteranbilerer en sag for specialister, så kontakt disse, hvis du vælger at følge rådene i denne artikel. Det kan varmt anbefales at få lavet kopier.

Share.

Der er lukket for kommentarer.