ANNONCE: Sådan sidder jeans til herre perfekt på dig i 2020

0

Sponsoreret indhold

Vil du finde et par jeans i 2020, der sidder perfekt på dig? Vi giver dig et overblik i hvilke specielle jeans, du skal have på, som sidder perfekt på dig. Du skal især vælge jeans med stretch, de giver dig den bedste komfort. Vidste du i øvrigt, at stretch bukser oprindeligt blev skabt i spandex? Få mere at vide her.

Det er det mest moderigtige for tiden. Bukser med stretch. Det store spørgsmål er, hvordan kan de sidde godt på kroppen, når de er så stramme? Svaret er enkelt: bukser med stræk har elastan eller en form for strækmateriale. Det gør, at disse bukser og jeans til herre ganske enkelt bevæger sig sammen med din krop. På denne måde sidder disse jeans perfekt på dig til hver en tid.

Typer af bukser med stræk

Der findes ganske mange typer af bukser med stræk. Her har vi opstillet et par af de forskellige bukser med stræk:

 • Jeans med stretch
 • Chinos med stretch
 • Habitbukser med stretch

De er alle lavet i forskellige materialer og med forskellige pasforme til forskellige begivenheder – både formelle og uformelle. Det, som vi har taget udgangspunkt i, er jeans med stretch, fordi de er særlig populære for tiden.

Jeans med stretch sidder perfekt på dig

Trenden for jeans til herre er, at de bliver strammere, strammere og strammere. Det betyder, at materialerne og teknologier er blevet så gode, så de er blevet rigtig behagelige at have på. Det kommer meget an på, hvor meget elastan/strækmateriale bukserne har. Du kan få alt fra 1 % til op til 4% stretch, som betyder, hvor meget elastan, bukserne indeholder i procent.

Desuden har de disse karaktertræk:

 • Har elastan i stoffet
 • Er skåret tættere til kroppen
 • Har god bevægelighed
 • Viser konturerne på din ben

Et par stretch bukser besidder ikke nødvendigvis alle disse kvaliteter, men blot nogle af dem. De fleste stretch bukser har i dag mest fokus på bevægelighed og komfort, da det giver den bedste oplevelse til den, der bærer dem.

3 typer af jeans med stræk

Især findes der mange forskellige typer af jeans med stræk. Nogle passer dig bedre end andre afhængig af din kropsform. Her har vi beskrevet nogle af de mest almindelig pasforme indenfor jeans med stretch.

 • Slim fit jeans
 • Skinny fit jeans
 • Tapered fit
 1. Slim fit jeans

Slim fit jeans er den mest løse type af de tre jeans med stretch. Forskellen straight cut jeans og Slim fit jeans er, at slim fit er skåret slankere ved bagdelen, skridtet og ved lårene. Taljen på slim fit jeans er også lidt lavere og lægger sig normalt lidt under din talje.

 1. Skinny fit jeans

Skinny jeans lægger sig generelt tættere på benene, end slim fitmodellen gør det. De vil som oftest passe lidt mere omkring læggene. Hvis du har gode lægmuskler, vil de altså vise dine muskelmarkeringer, du har på lægmusklerne. Generelt vil du få en lidt tættere åbning ned til fødderne end andre modeller.

 1. Super skinny fit jeans

Super skinny jeans bæres bedst af personer, der har en tyndere kropsbygning og en mindre defineret muskulatur end de fleste. Derfor er det muligt, at det ikke er alle typer af mennesker, der kan have disse bukser på. Når du kigger på denne model af bukser, skal du især have det for øjnene.

Kom ned i din lokal Tøjeksperten butik og prøv et par jeans

Hvis du har lyst til at prøve de forskellige typer af jeans til herre og samtidig få gode råd med på vejen – så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og skarp ekspertviden.

Share.

Der er lukket for kommentarer.