En photo booth til fest er blevet et hit!

0

Sponsoreret indhold

Har du stiftet bekendtskab med en photo booth til fest? Hvis ikke, så kan du allerede nu glæde dig. Tal viser nemlig, at det bliver mere og mere populært at leje en photo booth, når et festligt arrangement står for døren. Det kan være alt fra et bryllup eller fødselsdag til en reception eller julefrokost.

De fleste, der har stiftet bekendtskab med denne nye trend, har med stor sandsynlighed set, hvordan virksomheden myselfie fik en investering i Løvens Hule. Med en myselfie photo booth er der rig mulighed for at forevige en fantastisk fest.

Det er nemt at leje en photo booth

Det kan synes uoverskueligt at stille en selfie maskine op til sin fest. Hvordan får man den overhovedet ud til den lokation, hvor festen skal afholdes? Hvordan fungerer den? Ofte er spørgsmålene mange, når man skal prøve noget nyt for første gang.

Det er blandt andet her, hvor myselfie udemærker sig. Hele processen er tydeligt beskrevet på hjemmesiden, og du får endvidere leveret din photo booth direkte til døren, hvor du nu skulle ønske det. Står den derfor på julefrokost på arbejdet, så kan du nemt få din pakke med selfie kameraet sendt direkte ud på kontoret. På den måde skal du ikke bøvle med at få kameraet med dig frem og tilbage.

Når I er færdige med at bruge kameraet, sendes pakken blot retur med den medfølgende returlabel. Det bliver med andre ord ikke nemmere at forevige festen på sjoveste vis!

Overrask dine gæster med en selfie maskine

En selfie maskine er altid en glædelig overraskelse for dine gæster. Selvom de fleste højst sandsynligt vil være en smule tilbageholdende i starten, så vil du typisk opleve, at gæsterne slipper tøjlerne løs henad aftenen. I takt med at festen skrider frem, bliver selfie maskinen et af de absolutte højdepunkter for festen.

myselfie photobooth

Derudover er prisen ikke til at klage over. Det koster ikke ret meget at have en selfie maskine stående hele festen igennem, og med de billeder, som der vil være foreviget af festen, er det uden tvivl det værd.

Vælg selv hvilke billeder der skal offentliggøres

I takt med at jeres photobooth tager billeder, vil disse uploades til skyen i en privat mappe, som kun du har adgang til. Denne mappe kan tilgås efter festen, hvor I har mulighed for at sortere i billederne. Er der derfor nogle billeder, som I helst vil være foruden, så er det blot at slette disse.

Det sikrer også, at det er sjovt for alle parter at være med. På den måde kommer du ikke til at opleve sure miner over, at jeres myselfie photo booth har taget nogle billeder, som gæsterne gerne vil være foruden.

Vælg selv et filter på billederne

Som noget nyt er det i dag muligt at vælge, hvad det er for nogle filtre, der skal være på billederne. Helt ligesom man kender det fra Instagram, så har du mulighed for at vælge imellem forskellige filtre, når billederne skal uploades. Det er smart, hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dine photo booth billeder.

Share.

Der er lukket for kommentarer.