Astrup-byfest med sømmet i bund..!

0

SØM-konkurrencen ved årets byfest i Astrup blev vundet af Michelle Pedersen hos damerne og Kim Simonsen hos herrerne.
I det hele taget blev det en 2018-byfest med godt vejr og sømmet i bund: Masser af frivillige sørgede for fire dage med noget for enhver.

Det hele startede med BANKO i klubhuset hos IF Dannebrog, hvor brugsuddeler Jan Axelsen overrakte hovedgevinsten, et weekendophold på Nyborg Strand, til Tut Bartholomæussen
Mogens Larsen havde styr på terningerne og vandt lokalrafling, alt imens børnene havde det skægt i de tre hoppeborge, og der spilledes serie 4-fodbold på Toyota Park. – I teltet var der stand-up med Nicolaj Lange, og Lasse Bach sørgede for musikken.
Fra det øvrige righoldige program kan nævnes guldgravning, hestevognskørsel, firma/gade-fodbold (endnu en gang med ”Østermarken” som guldmedaljevindere), petanque med Jens Smed og Jens Erik Olesen som vindere, optog gennem byen med udsmykkede køretøjer, aktiviteter med Arden-spejderne, danseshow med Aars Dance & Stage, fest med spisning af lækker mad fra Astrup Kro i teltet, akkompagneret af Safari Band.

”Årets Borger”
= ildsjæle fra Rottehullet
Vinder af titlen som ”Årets Borger” blev denne gang en række af personer, nemlig ildsjælene fra Rottehullet for det store arbejde, de lægger i Rottehullet og for at skabe en flot række arrangementer på stedet.
”The Pølsevogn” serverede lækker natmad, og så var der ellers bare tilbage at gå i seng og drømme om det næste store arrangement, – fest i Anlægget den 24. august, hvor Ole Gas og hans band kommer og spiller en lang række af de gode gamle Gasolin-hits.

Share.

Der er lukket for kommentarer.