Billard-succes i Arden, – Lars Erik Skov ta’r kegler..!

0

Sæsonen er gået på hæld i Arden Billardklub, og spillerne går nu på sommerferie. De sidste turneringer er netop afsluttet, og de har krævet noget længere rejsetid end til klubbens normale udekampe i Nord- og Midtjylland. Ikke mindre end tre af klubbens spillere kvalificerede sig til finalestævnet i ”Senior Cup” i Nyborg.

Inden finalen har der igennem hele sæsonen været spillet syv indledende runder, hvor spillerne kunne samle Grand-prix point til kvalifikation til de to semifinaler, som blev afviklet i Aars og Arden. I finalen i Nyborg var Lars Erik Skov fra Ardensuveræn og hentede fortjent pokal og check med hjem til Arden.

Få dage senere afholdtes det årlige interne klubmesterskab, hvor Lars Erik igen fejede al modstand til side, og han skal nu have sit navn på vandrepokalen.
Som man kan se på fotoet herover var klubmesterskabet også dagen, hvor de flotte, nye spilletrøjer fra Rockwool i Øster Doense blev luftet. – Dejligt når det lokale erhvervsliv bakker op om vores foreninger, siger turneringsleder Søren Boeriis.

I den netop overståede weekend har Arden igen være på langfart, denne gang til Sakskøbing Billardklub, hvor der over to dage har været afviklet landsfinale i ”Tenax Double”. En makker-turnering, hvor Arden var repræsenteret med to hold af de deltagende seksten. Ganske flot af så lille en klub. Desværre blev det denne gang kun til placeringer i den nederste halvdel.
Men alt i alt en sæson, hvor Arden Billardklub har markeret sig stærkt, både individuelt og i holdturneringerne.
– I klubben spilles der klassisk keglebillard på et passende plan, hvor alle kan være med – også dig !!!!!, lyder det afsluttende fra turneringsleder Søren Boeriis.

Share.

Der er lukket for kommentarer.