Opera i Rebild 2018 – nu som velsmagende pakkeløsning i både pose og kurv..!

0

– Tag med Opera i Rebild på opera-skovtur, opfordrer arrangørerne denne gang.
Og de har virkelig ”noget at have det i”, nemlig en picnicpose eller en eksklusiv madkurv fra henholdsvis Rebildhus og Rold Storkro.

Opera i Rebild har gennem mange år været det perfekte match mellem en stor musikalsk oplevelse og en dejlig og hyggelig skovtur i de smukke omgivelser ved naturscenen i Rebild.
Ved dette års koncert har arrangørerne som nævnt gjort det lettere og mere attraktivt at opnå den rette skovtursstemning.
– Gennem et samarbejde med to trofaste lokale samarbejdspartnere, Rold Storkro og Rebildhus, tilbyder vi i år via himmerlandsbilletten.dk operagæsterne en samlet opera-skovturspakke til én eller to personer, med både billet og frokosttilbud, forklarer Arne Arildsen fra Opera i Rebild.
– Rebildhus tilbyder en lækker picnicpose med blandt andet varmrøget laks, løgtærte med mere, mens Rold Storkro frister med en eksklusiv madkurv, som ud over diverse lækkerier også indeholder vin, glas og porcelæn til den store opdækning.
På koncertdagen den 12.august henter man sin frokost enten hos Rebildhus på toppen af Rebild Bakker umiddelbart ved siden af koncertpladsen, eller i Rold Storkrs salgstelt på selve pladsen.
– Her tilbyder Rold Storkro desuden vin og kolde drikkevarer til favorable operapriser, oplyser Arne Arildsen.
Der er iøvrigt kampagnetilbud med solide rabatter, hvis man køber senest 30.juni.

Skæbnesvanger kærlighed
med Preben Kristensen
som munter konferencier
Temaet for årets koncert er ”Skæbnesvanger kærlighed” med bl.a. highlights fra bl.a. ”Carmen” og ”Figaros bryllup” med solisterne Francine Vis, David Danholt og Johan Reuter bakket op af Aalborg Symfoniorkester og Den Jyske Opera´s Kor dirigeret af Giordano Bellincampi.
Programmet bliver traditionen tro bundet muntert og kvalificeret sammen af Preben Kristensen, som i år fejrer sit 40 års jubilæum som skuespiller.
– Velkommen til musikalsk skovtur med Opera i Rebild, lyder slutreplikken fra ”opera-bagmændene og -kvinderne”.

Share.

Der er lukket for kommentarer.