Billetsalget til JÆTTEROCK og PARTY-AFTEN ved Jættefesten i august stryger afsted

0

Siden billetsalget til dette års JÆTTEROCK blev frigivet i slutningen af marts, er det strøget afsted og arrangørerne melder at det er gået over alt forventning. Jættefesten i Suldrup åbner dørene til JÆTTEROCK fredag den 2. august og denne gang er det med Dodo & the Dodo’s på plakaten.

Arrangementet bliver anderledes end i 2014 og 2016, da koncerten blev holdt på sportspladsen. I år har arrangørerne valgt at afholde koncerten under lidt mindre forhold indenfor i Stensbohallen, da succesen for de tidligere års koncerter har været meget vejrafhængige. 

Ved at gennemføre koncerten i Stensbohallen er vejret ingen undskyldning for at blive derhjemme i lænestolen, – dog sætter det begrænsninger i antallet af billetter, der bliver udbudt til salg: – Så husk at minde naboer, familien, vennerne og alle andre om at få købt billet, mens der stadig er billetter at få, lyder det gode råd fra arrangørgruppen. 

Hvis forsalget fortsætter i samme stil, vil det blive begrænset, hvor mange billetter, der kan udbydes til salg i døren. 

Drønpopulære pop-veteraner

Dodo & the Dodos er trods mange år på bagen så populære end aldrig før, og de klar til at få en fyldt Stensbohal til at gynge med alle deres kendte numre, som Sømand af verden, Vågner i natten, Pigen med det røde hår og mange mange andre.

Komitéen valgte tidligere på året at satse på et stort på forsalg af kombi-billetter til JÆTTEROCK og til lørdags-arrangementet PARTY-AFTEN.

Og mon ikke det bliver et brag af en PARTY-AFTEN, for mere end 160 billetter er allerede solgt på forhånd.

– Men der er plads til endnu flere, fortæller arrangørerne og oplyser, at det er live-bandet Petrols, som igen i år er på programmet, og de er kendt for at kunne sætte gang i dansegulvet, med et blandet udvalg af nye hits, men også de gode gamle klassikere.

Inden der bliver sat gang i danse-gulvet, vil Le Chef i år sørge for at få tænderne til at løbe i vand ved at servere den lækreste buffet.

Share.

Der er lukket for kommentarer.