Fra Randers til Støvring: Rebild Kommune er nu oppe på 30.000 indbyggere

0

Det runde indbyggertal i Rebild Kommune blev fejret med en personlig velkomst fra borgmester Leon Sebbelin fredag, da Line Engedal Christensen og Mads Christensen blev overrasket med blomster og velkomstgave i deres hus i Støvring.

Det unge par – som begge er 25 år – kommer fra en lille lejlighed i Randers, og har nu købt et stort hus i Støvring. Line er nyuddannet ergoterapeut og begynder i et vikariat i Brønderslev på mandag, mens Mads netop har startet selvstændig tømrervirksomhed.

”Familiesammenføring” og udsigt til en aktiv fritid

Parret er flyttet til Rebild Kommune og Støvring, blandt andet fordi de begge har familierelationer i det Nordjyske: – Vi savnede den nærhed og det fællesskab, vi synes der er i en mindre by som Støvring. 

– Samtidig oplever vi, at der stor gæstfrihed og åbenhed her, siger Line Engedal Christensen og fortsætter: – Vi har ikke haft tid til at vælge blandt de mange fritidsaktiviteter der er her, men vi har et hold venner her i byen, som helt sikkert kan guide os lidt.

Blomster og bio

Borgmester Leon Sebbelin kom med hjertelig velkomst, blomster og et gavekort på seks billetter til en af kommunens mange kulturtilbud: Kinorevuen i Skørping. Han glæder sig over, at et ungt par som Line og Mads har valgt at flytte til kommunen:

– Det betyder meget, at vi er blevet en attraktiv tilflytningskommune – det har vi arbejdet aktivt for at blive, og det er er vi stolte af og tilfredse med. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at vi også skal fastholde de borgere, der bor her i forvejen, siger Leon Sebbelin.

Fakta:

Siden 2014 har Rebild Kommune arbejdet intenst med at synliggøre kommunen for at skaffe nye borgere. 

De seneste 5 år er indbyggertallet i Rebild Kommune steget med 1.200. 

I foråret 2017 rundedes indbygger nummer 29.500. 

I byrådets nye vision er målet 32.000 borgere i 2030.

 

BILLEDE øverst: Borgmester Leon Sebbelin overraskede Line Engedal Christensen og Mads Christensen med blomster og velkomstgave i deres hus i Støvring.

FOTO: Marlene Skovbak Gustavsen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.