Blenstrup-borgere i alle aldre “skar ansigt” og laver ny rekord i (u)hyggelig Halloween-by

0

I torsdags havde Blenstrups udsmykningsgruppe arrangeret græskar-skæring i skolegården. Der blev skåret over 100 græskar, og der var stor opbakning af både unge som ældre. Der blev hygget med kaffe og kager, sodavand og chokoladefontaine med marshmallows til stor begejstring for børnene. 

Der var også mulighed for ansigtsmaling til børnene, hvor der var kø fra start til slut. Nogle havde bestilt sandwich til aftensmad, som blev nydt i skolegården. Da de flotte og kreative græskar var færdige, blev de kørt ud for at pynte i byen. 

Halloween-amok slår sidste års græskar-rekord

Blenstrups udsmykningsgruppe er med andre ord gået Halloween-amok igen, og har givet den endnu mere gas end sidste år, som var en stor succes. 

Ligesom sidste år er Blenstrup blevet forvandlet til en (u)hyggelig Halloweenby til stor glæde for børn og voksne i byen. 

– Der har været stor opbakning til at hjælpe med at føre vores skøre idéer ud i livet, fortæller tovholder for Udsmyknings-Gruppen Pernille Stjernholm og fortsætter: – For eksempel har vi fået leveret halm gratis fra tre forskellige landmænd, hjælp til at sætte opstillingerne op fra Blenstrups Klub Frivillig, og lokale har doneret græskar, og selv Lille Voldmose Centret har hørt om vores arrangement og doneret deres græskar fra efterårsferien. 

Ildsjæle med lys i græskarret

Udover de lysende græskar har Halloween-ildsjælene lavet et kæmpestort græskar og to kæmpe-edderkopper ud af runde bigballer. 

En svævende grå dame, spøgelser og udhænget ved den gamle brugs er blevet forvandlet til en uhyggelig tunnel af edderkoppespind og skræmmende edderkopper. 

Der er også mulighed for at få taget et billede på torvet med skelettet ved”Vvelkommen til Blenstrup” skiltet. 

Biler i sneglefart

– Udsmykningen er blevet taget rigtig godt imod af alle, konstaterer Pernille Stjernholm og slutter: – Folk går ture som aldrig før, og vi har aldrig haft så mange biler, der kører i sneglefart igennem byen; joh, Blenstrup er så klar til Halloween, og er i den grad et godt sted at bo! 

Share.

Der er lukket for kommentarer.