Børn fra Støvring bager lækre kager til fordel for BørneTelefonen

0

Torsdag i denne uge, den 11. oktober, går det løs, når børn og unge fra Støvring trækker i forklæderne og deltager i den godgørende operation ”Bag for en Sag 2018”: Salget af bagværket går til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Oktober måned bliver igen i år fyldt med lækkert, velduftende bagværk, når næsten 80.000 børn og unge i Arden/Rebild-området og resten af landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen.

Mange femmere
giver et stort, flot beløb

Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu en gang løber af stablen.
SFO’en Kernehuset på 
Bavnebakkeskolen i Støvring vil igen i år deltage i Bag for en Sag.
– Vi er i fuld gang med at bage, og har inviteret forældre til en kaffedag her i uge 41, hvor vi så sælger kagen og en kop kaffe til en femmer pr. stk., fortæller Rosa Kristensen, pædagog i SFO’en Kernehuset på Bavnebakkeskolen.

Alle aldersgrupper
kan være med i bageriet

Om baggrunden for igen at sætte gang i bageovnen i SFO Kernehuset fortæller Rosa Kristensen: – Vi har valgt at være med i Bag for en Sag, fordi vi synes, det er god sag at støtte, og alle vores børn kan være med på deres niveau.
Dermed er børn fra Støvring med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Facts om Børns Vilkår,
BørneTelefonen og
Bag for en Sag:

Bag for en Sag er en årligt tilbagevendende begivenhed, som er blevet afholdt siden 2005, som giver mulighed for at have det sjovt med at bage, tale om de problemer, der kan fylde hos børn – og hjælpe.

– Vi er rigtig glade for, at så mange børn i hele landet bakker op om Bag for en Sag, og hjælper os med at sørge for, at endnu flere børn har mindst én voksen, der lytter og hjælper. BørneTelefonens frivillige rådgivere er der for børn og unge, når livet slår knuder, siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

BørneTelefonen havde sidste år 50.000 samtaler med børn og unge om alt fra kærlighed og uvenskab til mobning, forældrenes skilsmisse og overgreb.

Share.

Der er lukket for kommentarer.