Brug et online værktøj til at klare dig bedre i gymnasiet

0

Annonce

Det kan være svært at nå det hele i gymnasiet, når man både skal lave sine hjemmeafleveringer, lave sine dag-til-dag lektier, se sine venner, spille fodbold og passe sin hund. Det er derfor vigtigere end aldrig før, at man er effektiv og dygtig, når man laver sine hjemmeafleveringer.

Men det kan være en svær opgave at komme i mål godt i mål med alle sine hjemmeafleveringer, derfor kan det være en god ide at bruge et eksternt online hjælpeværktøj. Et online hjælpeværktøj til gymnasiet kan være med til at give det skub du mangler og den hjælp som du har brug for.

Et af disse online hjælpeværktøjer kunne være inspo (Du kan læse mere om inspo her), som du kan bruge, hvis du ikke kan finde hjælp andre steder. Måske har du ikke nogle venner eller familie der kan hjælpe dig med den problemstilling du står i og derfor har store udfordringer med at komme i mål med opgaven.

Det er her at et værktøj til inspo.dk kommer ind i billedet. Hvis du f.eks. sidder med en aflevering omkring hvordan man laver en virksomhedsanalyse af lagkagehuset eller skal løse en svær matematikopgave, så kan du ofte finde hjælpemidler til opgaven på inspo.dk.

Database med et hav af materialer

Inspo er en slags database med over 1000 materialer heriblandt færdige opgaver, noter og hjælpemidler. Du kan bruge de færdige opgaver til inspiration og til at få en bedre forståelse af, hvordan opgaven skal udføres og hvilket sprog der forventes.

Inspo er imod plagiering og snyd, derfor skal opgaverne ikke betragtes som en mulighed for at kopiere opgaven. Hvis du vælger at kopiere store dele af indholdet på inspo, vil du meget hurtigt blive fanget i plagiatkontrollen, da du skolerne samarbejder med systemer, der crawler hele nettet for at sikre, at eleverne afleverer originale materialer.

Da man som studerende ikke har så mange penge, så er det heldigt, at et medlemskab på inspo ikke koster en bondegård. Du kan få et medlemskab hos dem for små 30-50kr om måneden, hvilket de fleste SU kan klare.

Med deres medlemskab får du en hurtig support, 20 downloads om måneden og adgang til alle deres materialer. Hvis du er nysgerrig kan du læse mere på deres hjemmeside.

Share.

Der er lukket for kommentarer.