Penneo vil hjælpe revisorer under corona-krisen

0

Det danske IT-selskab Penneo tilbyder nu revisionsfirmaer gratis brug af Penneos softwareløsning, som digitaliserer afslutning af årsregnskaber, så behov for fysisk kontakt mindskes.

Penneo ønsker at give revisionshuse i Skandinavien en hjælpende hånd i denne tid, hvor COVID-19 har vendt op og ned på verden. Derfor tilbyder Penneo nu, at revisorer de næste tre måneder kan gøre brug af Penneos softwareløsning, som automatiserer en stor del af revisorers arbejde i forbindelse med afslutning af virksomheders årsregnskaber.

Med Penneos løsning kan hele den afsluttende proces klares digitalt. På den måde kan revisorerne undgå, at årsregnskaber skal skrives under i hånden i en tid, hvor vi skal undgå fysisk kontakt, og hvor man heller ikke kan være sikker på, at posten når frem, forklarer administrerende direktør, Niels Henrik Rasmussen:

“Vi skal stå sammen og hjælpe hinanden, hvor vi kan, i denne tid, så færrest muligt bliver smittet. Og i Penneo kan vi give revisorerne en hjælpende hånd med at digitalisere årsregnskabsprocessen.”

I Danmark er revisorerne allerede langt fremme, så det er særligt i Norge og Sverige, at vi håber, vores software kan gøre en forskel,” fortæller han. Derfor stiller Penneo nu deres løsning gratis til rådighed de næste tre måneder for revisionshuse, som ikke allerede benytter sig af Penneos løsning.

Han understreger, at Coronavirussen rammer revisorerne på deres mest travle tid på året:

“Foråret er altid revisorernes mest travle måneder, da størstedelen af virksomhederne afslutter deres årsregnskaber her. Og det bliver bestemt ikke mindre travlt i år. Jeg håber, at vi kan hjælpe revisoren med at spare tid, bøvl og mindske antallet af fysiske møder”, siger Niels Henrik Rasmussen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.