Canadiske Antoine søger lokal værtsfamilie i seks måneder

0

Antoine er en næsten 18-årig udvekslingsstudent fra Canada. Han har siden september været på udveksling i Danmark, hvor han bor hos en værtsfamilie i Nørager, – dog kun midlertidig, og derfor leder AFS Interkultur og Antoine efter en sød familie, som vil lukke Antoine ind i deres hjem – og hjerter, de sidste seks måneder af hans ophold i Himerland.

Antoine taler allerede et virkelig godt dansk, og han glæder sig over at opleve den danske kultur på tætteste hold. Han har bl.a. haft fornøjelsen af at opleve dansk jul og nytår. Han vil dog meget gerne opleve den danske fodboldkultur og se en fodboldkamp i Danmark. Det har han endnu ikke prøvet. Hans interesser spænder vidt, men især musik fylder meget. Han både lytter til og spiller musik selv. Han har spillet trommer i seks år, og han er også begyndt at spille basguitar. Kampsport finder han også meget spændende, og han går selv til taekwondo.

Indblik i anden del af verden
Som værtsfamilie inviterer man et ungt menneske ind i sit hjem, og han skal leve på lige fod med familiemedlemmerne. Han bliver en del af familien, går i dansk skole og skal opleve den danske kultur og det danske familieliv.
Det er en mulighed for fami-
lien at få en interkulturel i huset og samtidig få kendskab til en anden del af verden og en anden kultur.
International non-profit
AFS Interkultur er en non-profit, frivilligbaseret forening, som forsøger at skabe en fredeligere verden gennem en række udvekslingsprogrammer med fokus på interkulturel læring på tværs af landegrænser.
Interesserede værtsfamilier, som gerne vil vide mere om
Antoine og udvekslingsprogrammet, er meget velkomne til at kontakte AFS Aalborg Lokalforenings værtskoordinator, Frank Jensen, på telefon 25 77 74 88.

Share.

Der er lukket for kommentarer.