Dagli’Brugserne lukker i Arden/Suldrup – men stadig OK med brændstoftankene

0

Når måneden er omme, er et stykke lokalt dagligvarehistorie slut: Dagli’Brugserrne i Suldrup og Arden lukker.
– Vi er da ærgerlige over, at Dagli’Brugsen lukker ned, men er omvendt også glade for, at vi på trods af lukningen har mulighed for fortsat at servicere de lokale bilister på OK-anlægget ved siden af butikkerne, siger Torben Sørensen, distriktschef i OK.

Ikke kun bilisterne, men også de lokale sports- og fritidsforeninger kan ånde lettet op: I en lang årrække har OK støttet det lokale foreningsliv, og lige nu har flere end 1.600 foreninger sponsoraftale med OK.
Sponsorkronerne bliver omsat til gode oplevelser og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt. Denne aftale fortsætter således i Arden og Suldrup.

Aftalen er simpel
Man kan støtte de pågældende lokalforeninger med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK, og 2 x 5 øre ekstra for den samme liter, hvis bilisten køber el og mobiltelefoni hos OK. Altså i alt op til 15 øre pr. liter, så det løber op efterhånden som benzin og diesel løber ned i bilernesv tanke.
– I OK ønsker vi at være en aktiv del af lokalsamfundet, og det gælder også i Arden og Suldrup, hvor vi også fremover vil være en aktiv, lokal spiller i forhold til forenings- og idrætslivet, siger distriktschefen i OK.

Fakta om OK:

– et dansk andelsselskab med hovedsæde i Viby J, med 600 ansatte
– OK a.m.b.a. tæller foruden moderselskabet datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus
– OK omfatter flere end 660 tankstationer, 143 vaskehaller samt 72 Truck Diesel stationer til tung transport, fordelt over hele landet
– OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private
– OK er også med i både brint- og biogas-samarbejder
– Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser

Share.

Der er lukket for kommentarer.