Danmarks Indsamlingen får gode ben i Arden på mandag

0

På mandag ind under aften går det igen løs med start ved Arden Hallerne, når det gælder den flotte tradition med støtte til Danmarks Indsamlingen via løbesko og fællesskab: – Det er efterhånden en sund og god tradition, at alle kan være aktive og lade benene bevise de gode hensigter hvor der i år samles støttemidler ind til verdens udsatte piger, fortæller Tove Odgaard fra arrangørgruppen.

Arrangementet i Arden er som altid en del af hele ugens indsamlings-løb i løbeklubberne i området. Starten går i Hadsund på lørdag den 19. januar, og indsamlingen slutter med løbet i Mariager den 25. januar.

TRIM IF Jarl Arden i front
Igen i år er det løberne fra TRIM IF Jarl Arden, som står for arrangementet i Arden.
Arrangementet handler om at løbe eller gå en cirka 3 km rundstrækning lige så mange gange den enkelte har lyst og luft til, – med en deltager/støtte-betaling på 5 kr. pr. kilometer.
– Det vil sige: Går eller løber du 3 kilometer, støtter du indsamlingen med 15 kr., som går ubeskåret til Danmarks Indsamlingen med overskriften ”Løb med mening”, forklarer Tove Odgaard.
– Der er ingen tilmelding, og der er ikke tidtagning – det handler bare om at komme ud i den friske luft, og støtte det gode formål, understreger hun.
– Mød op ved Arden-hallerne mandag den 21. januar, TRIM løbeklub står klar med vand og lidt til ganen til de forhåbentligt mange, der dukker op på dagen, slutter Tove Odgaard.

FACTS om
Danmarks Indsamlingen:
Når Danmarks Indsamling 2019 kulminerer med et stort indsamlingsshow på DR1 lørdag aften den 2. februar
direkte fra Musikkens Hus i Aalborg, bliver det med det nye værtspar Mads Steffensen og Tine Gøtzsche ved roret, flankeret af Sofie Østergaard, som hjælper med at holde styr på de mange aktiviteter i løbet af aftenen.
Sammen med danskerne samler DR og 12 af landets største humanitære organisationer ind til verdens udsatte piger, som er årets tema.

Share.

Der er lukket for kommentarer.