Dannys Hævn: Aktuelt skuespil af Suldrup Skoles 6. årgang

0

Netop som vinteren ”endelig” kom til området, fik 6. klasserne på Suldrup Skole lagt sidste hænder på deres skuespil Dannys Hævn, som opføres for inviterede gæster ved generalprøve og en række forestillinger i denne uge.

Diverse replikker og sangtekster er skrevet af eleverne gennem længere tid, som et led i den understøttende undervisning.
Alle har medvirket i det spændende projekt, og især Karoline Obel Rose fra 6.a har været flittig ved tasterne for at producere sangtekster til stykket.
Musiklærer Anne Bonde har komponeret melodier til sangene, og Irene Bonde, som er uddannet dramaturg og pædagog, har medvirket til knytte det hele sammen i en helhed.
Det hele indrammes i blandt andet en flot kulisse, hvor arbejdet er blevet ledet af billedkunstlærer Signe Fagerberg og pædagog Mette Thomsen.
Billederne viser glimt fra de forskellige trin i forarbejdet, og nu glæder elever og hjælpere sig til forestillingerne i denne uge, hvor der uden tvivl vil falde store bifald for det flotte arbejde..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.