DcH Støvring er nu den bedste klub i kredsen

0

– Jublen vil ingen ende tage, for med endnu et ud af mange fantastiske resultater, er det ganske enkelt svært at få armene ned, lyder det fra Annette Rasmussen, hundeførerforeningen DcH Støvring. De lokale firbenede stortalenter og deres tobenede ejere fortsætter den helt fantastiske sæson med at triumfere i forhold til de 21 øvrige DcH-klubber i nordkredsen.

Den bredt favnende DcH-klub i Støvring er nemlig netop blevet kåret til Kredsmestre som bedste klub i C-klassen og nr. 2 i B-klassen. Dette ud af 22 lokalforeninger.

– Faktisk var det kun os fra Støvring og vores venner fra Nibe, der kunne sætte en kile ind i Hjørrings ”enevælde”, supplerer René Skjødt, som er en ud af de mange passionerede trænere, som spændt følger med, når der dystes til konkurrencerne rundt om i landet.

FOTO:

Trine Søby Christensen modtager vandrepokalen for Bedste klub i kredsen. Hun modtager også pokalerne til de andre hundeførere i C klassen, som udover hende selv er : Lolita Knudsen, Camilla Kronborg, Charlotte Isager og Lena Ørum Thorsen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.