Lokale Lions-folk samler også briller mellem de landsdækkende valg – efterfantastisk rekord..!

0

Rebild Kommune satte rekord i brilleindsamling ved de to landsdækkende valghandlinger tidligere på året, – og målt i forhold til indbyggertallet blev der indsamlet mere end fem gange så mange briller pr. indbygger i forhold til landsgennemsnittet!

.Takket være et godt samarbejde og ihærdig indsats af Lions Rold Skov og Lions Rebild lykkedes det at indsamle over 2.000 par brugte briller på Rebild Kommunes 11 valgsteder ved EU- og folketingsvalgene i 2019.  

Men brugte briller kan stadigvæk bruges, og nu samles de hos Nyt Syn i Støvring efter aftale med Lions.

73.058 par briller var i øvrigt det flotte landsresultat af Lions-landsindsamlingen af briller ved de to valg. Brillerne er lige nu i fuld gang med at blive renset og styrkebestemt på Renoveringsværksted Aalborg. Herfra sendes brillerne videre til tredje-verdenslande, hvor uddannet lokalt personale kan udlevere briller med korrekt styrke til svagtseende.

FOTO: Pastpræsident Bent Westergaard fra Lions Club Rebild sammen med med Louise Hagh, indehaver af ”Nyt Syn”, Jernbanegade i Støvring om indsamling af brugte briller mellem valgene. Alle med brugte briller, som vil donere brillerne til et godt formål, kan aflevere dem her.  

Share.

Der er lukket for kommentarer.