De mindste lopper var de mest populære i Stenild i år

0

Lørdag midt på formiddagen væltede det bogstavligtalt ind med folk til loppemarkedet i Stenild. Mange stod i kø en hel klokkettime, før dørene åbnede.

– Vi kan mærke en ændring i måden, at folk kommer ind på, de første mange år,  løb folk ind, skubbede og kunne enda diskutere om hvem der så effekten først, fortæller Susanne Mikkelsen fra arrangørerne. 

– De sidste år er folk kommet gående lige så stille ind og venter enda på, at køen lige så stille snegler sig frem mellem bordene.

– I år havde vi ekstremt mange små pynteting og nips. Det var da også det bord, der havde størst interesse til at starte med. Mange fandt da også lige lidt, de ikke kunne undvære.

Møbler… – NEJ TAK!

Anderledes var der møblerne i de to telte, – dem var der ikke meget salg i i år.

Årets omsætning blev 23.000 kr. og det er flot, når man tager i betragtning, at det mest var småtingene der fandt nye hjem.

Formand for loppemarkedsudvalget, Mogens Jensen, rettede efter loppemarkedet en stor tak til de mange hælpere, som har givet en hånd den sidste uge. – Uden den hjælp havde vi ikke kunnet klare det. 

Med den store interesse der var igen i år, mon så ikke der bliver fundet kræfter til at holde loppemarked nr. 20 næste år…?

Alt der ikke var solgt, blev efter aftale med Blå kors Hobro  kørt til deres butik udenfor Hobro.

Share.

Der er lukket for kommentarer.