Hyggelig hobby og nostalgi på Museum Rebild i efterårsferien

0

Museum Rebild på toppen af Rebild Bakker er åbent daglig fra middagstid og fire timer frem. I efterårsferien, næste uge, vil der  være  aktiviteter i salen tirsdag og onsdag. To af museets frivillige Lillian Knudsen og Karin Christensen, kommer med papir, lim, nål og tråd, sådan at både børn og voksne  kan prøve at lave  forskellige små  finurlige ting, eksempelvis frække flagermus, sjove ugler, vilde vikinger, koglepiger, flyvske fugle m.m. 

Der bliver mulighed for at arbejde med gamle tekstilredskaber, såsom slyngstokke og knyttegaffel.       Prisen for materialer ligger helt nede i et nærmest symbolsk leje, og  aktivitetsdagene starter i den sidste formiddagstime.

Sidste chance for at se Kr. Baks flotte træskæreri

Der er sidste mulighed for at se Kr. Baks træskærerier, – udstillingen tages ned efter efterårsferien. 

Cafeen har iøvrigt tirsdag, onsdag og torsdag udvidet tilbud med salg af kaffe/the med tre  slags kage.

Åbent hus på savværksmuseet

Lørdag den 19. oktober er der åben hus på Savværksmuseet på Vedsted Skovhus, hvor lauget vil køre med de gamle save og fortælle  om savværket. 

På Vedsted Skovhus er der også udstilling og  formidling af skovens historie. 

Aktiviteter  for både børn og voksne. 

Tag madkurven med – madpakkehuset er åbent. Og skovlege pladsen   Røverknolden ligger lige om hjørnet. Se også hæverten, der blev fundet i Lindenborg ådal. Den leverede vand  til boliger ved Nørlund savværk. Åbent hus er de første fire eftermiddagstimer, og der parkeres på P-pladsen lige øst for Rebild.

Share.

Der er lukket for kommentarer.