Derfor skal du købe en ny mobil uden abonnement

0

Der var engang, hvor det var normen, at man købte en ny mobil med abonnement, når den gamle stod af. Det resulterede i lange bindinger, som kunne være vanskelige at komme ud af.

Se her, hvorfor du bør købe en mobiltelefon uden abonnement. Du kan f.eks. få den populære iPhone XS eller iPhone 11 uden binding.

Der er mange gode grunde til at købe en mobil på afbetaling uden abonnement.

Typisk skal du binde dig, når du opretter et abonnement, hvilket kan være en hæmsko for mange. I mange tilfælde vil der være en bindingsperiode på f.eks. seks måneder. I denne periode vil du være tvunget til at betale xxx kr. om måneden.

De abonnementer, man bliver bundet til, er ofte dyre, og du mister en del frihed. Det betyder, at du ikke får en lige så fleksibel aftale, hvorfor du lige så godt kan lade være med at købe en mobil med abonnement. I nogle tilfælde kan du dog være heldig at få et godt tilbud hos det teleselskab, du i forvejen er kunde hos.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en mobil med eller uden binding? Herunder finder du en række fordele ved at købe en, hvor der ikke er et mobilabonnement inkluderet. Det er op til dig selv at afgøre, hvorvidt det giver mening i dit tilfælde.

#1: Du binder dig ikke

Den største fordel ved at vælge en mobiltelefon uden abonnement er, at du ikke binder dig til noget bestemt teleselskab. I stedet har du frihed til at vælge netop det selskab, du ønsker at være kunde hos, hvilket er en klar fordel, medmindre det er dit nuværende selskab, du køber telefonen igennem.

#2: Du slipper for at skifte abonnement

Hvis du i forvejen er glad for det abonnement, du har, kan du med fordel investere i en telefon uden abonnement. På den måde kan du blive hos din nuværende teleudbyder, så du ikke skal igennem besværet med at skifte.

#3: Du kan købe den på afbetaling uden abonnement

Der findes utrolig mange muligheder for at finansiere din næste mobiltelefon. Du kan gøre det via et teleselskab, du kan købe den kontakt, eller du kan vælge en afbetalingsordning hos en elektronikforretning, hvor du ikke samtidig binder dig til et abonnement, du ikke ønsker.

Der er mange steder, du kan oprette en betalingsaftale på din mobiltelefon, hvis du ønsker det. Faktisk er der stor konkurrence på markedet for mobilafbetaling, hvorfor du nemt kan finde en løsning, hvor du ikke skal betale skyhøje rater, der gør, at mobilen i sidste ende bliver meget dyrere, end hvis du havde betalt den kontakt.

#4: Du har frihed til at vælge den ønskede mobil

Hvis du køber din mobiltelefon uden abonnement, har du mere fleksibilitet i forhold til at vælge den rigtige mobiltelefon. Du kan eksempelvis investere i en billig iPhone XS på afbetaling, hvis det er din drømmetelefon. Køber du den udenom teleselskabet, så vil det ikke være af betydning, om teleselskabet har mobilen på lager eller ej.

Generelt har du en større frihed, når du investerer i en mobiltelefon uden binding, og du kan samtidig selv vælge, om du vil bruge taletidskort eller en almindelig abonnementsaftale. Der er naturligvis også ulemper ved at købe en mobil uden abonnement, men generelt er fordelene flere og større.

Share.

Der er lukket for kommentarer.