Desserten er ren selvforkælelse

0

Artiklen er sponsoreret.

Det kan sommetider være en kunst at gå forbi frosten i supermarkedet uden at blive fristet af de tonsvis af forskellige varianter af is. De kommer i mange forskellige udtryk, hvilket gør, at du nemt og bekvemt kan finde din foretrukne dessert. Is fungerer til mange formål, men med en velkomponeret isdessert går du aldrig helt galt i byen.

Oplever du, at der er dage, hvor du fortjener at drysse lidt ekstra glimmer og glitter udover dem? Eller skal der en ekstra ret på bordet, når gæsterne samles hjemme hos dig? Så når du langt med en dessert, hvor der indgår is. Det findes i alverdens smage og udtryk. Det er en fødevare, hvor du for det meste har din egen favorit.

Isen bliver betegnet som en frossen dessert, hvor du benytter enten mælk eller fløde til den klassiske og cremede flødeis eller frugtsaft og sirup, hvis du ønsker at skabe en frisk sorbet is. Derimellem befinder den velkendte, populære og eftertragtede softice, der er en blødere form for flødeis.

Vælg lækre ispinde eller pindis

Det kan godt være, at is oftest bliver betragtet som en sommerspise, men det skal ikke stoppe os. På trods af en klassisk ispind eller pindis kan være rar at få mellem hænderne, når temperaturen er på et højt niveau, så kan den også smage dejligt i vintertiden under dynen foran flimmerkassen.

Der er dog ingen tvivl. Hvis det føles som om, at der er uendeligt lang tid til, at solens varme stråler omfavner det danske land til langt ud på aftenen, så kan din yndlings pindis tage dig tilbage til den unikke følelse, som du får, når det hele er sol, sommer og glade dage.

Du associerer formentlig ispinden med bestemte minder, og derfor vil den aldrig helt gå af mode. Om det er den klassiske champagnebrus, som du fik hjemme hos din mormor, når du kom på besøg eller om det er filuren, som du altid spiste ubegrænsede mængder af sammen med dine søskende i barndomshjemmets baghave, så kan pindis skabe nogle rare og behagelige følelser i kroppen.

Smag lækre desserter med flødeis

Er der noget, der slår en klassisk dessert med is? Uanset om det gælder flødeis, sorbet eller softice, så kan du skabe unikke, enestående og særprægede desserter. Det er en fødevare, der er blevet brugt gennem årtier til at forkæle den søde tand. Der findes blandt andet:

  • Islagkager
  • Issandwich
  • Bananasplit
  • Gammeldags Isvaffel
  • Jordbær med is

Mange af desserterne giver dig muligheden for at slippe kreativiteten løs. Du kan sammensætte dine egne desserter med flødeis, så de består af dine absolut yndlings fødevare. På den måde er du sikret at dine is-ønsker er opfyldt.

Share.

Der er lukket for kommentarer.