Det er aldrig for tidligt eller for sent, når musikglæden er drivkraften

0

Himmerlands Folkemusikskole tager snart hul på den nye sæson. I den forbindelse holder de åbent hus tirsdag den 25. august, hvor alle, der drømmer om at spille eller genoptage en musikinteresse, er velkomne. Arrangementet byder på musikalske smagsprøver og en snak med lærerne om, hvad musikskolen kan tilbyde. Bl.a. et helt nyt tilbud, hvor man kan lære at spille Keltisk Harpe under kyndig vejledning af Tine Lilholt.

Hos Himmerlands Folkemusikskole kan du lære at spille et instrument eller spille sammen med andre på dit niveau – og det uanset, hvor gammel du er. –Det er aldrig for sent at begynde at spille, hvis lysten er der, siger Bente Pindstrup fra Himmerlands Folkemusikskole, og fortæller om en mand, som hele livet havde ønsket at spille kontrabas. Som 87-årig indså han, at det nok skulle til at være, så han startede med at spille i Himmerlands Folkemusikskole, og nåede sit mål.

Børn er også velkomne

-Det er heller aldrig for tidligt at starte, og børn får meget ud af at spille sammen med voksne, fortsætter Bente Pindstrup, hvorefter hun fortæller om Familiemusik, hvor børn og voksne spiller sammen i et orkester. Sidste år bestod orkestret af violiner, tuba, basklarinet, harmonika, ukulele, mandolin og forskellige rytmeinstrumenter. –Det er nemmere og sjovere at spille rytmeinstrumenter, hvis man spiller sammen med et orkester, uddyber Bente Pindstrup. Også Klaus Thranes percussionhold spiller ofte sammen med de andre orkestre i Himmerlands Folkemusikskole.

Share.

Der er lukket for kommentarer.