Dykkerure og dig: Skab en rå stil med et robust dykkerur

0

Annonce

Du kan vise stil med et dykkerur på en anden måde end med et almindeligt armbåndsur. Dette da dykkerure helt naturligt har et robust og ofte også råt look. Urene holder typisk til et tryk på 20 ATM, kommer med kraftige urkranse og vandtætte skruekroner. Ved siden af det finder du features afhængigt af ur, der fortrinsvist kommer dykkere til gavn, men også kan fryde dig.

Find flotte dykkerure, fx fra Citizen

På markedet for dykkerure er Citizen et af de mere velkendte navne. Citizen kender du nok som verdenskendt producent af armbåndsure til dagligdagen, og dette japanske firma laver også dykkerure. Deres dykkerure kan du finde med kronografer, altså analoge stopure, og med stållænke, gummi- eller læderrem samt forskellige batteriløsninger afhængigt af model.

Eco-Drive-strømforsyning eller quartz-batteri?

Dykkerure fra Citizen kan fx forsynes med energi via Citizens Eco-Drive-teknologi, hvor energi fra sollys og elektrisk belysning optages af en fotocelle på uret og laves om til elektrisk energi, hvilket er nøglen til batteriløse ure. Hvis du er ængstelig ved tanken om at skulle skifte batteri, er Eco-Drive-ure altså løsningen. Vil du have høj præcision, er et ur med quartz-batteri bedre.

JP2000-08E er i en klasse for sig

Sådan et ur med quartz-batteri kunne være JP2000-08E fra Citizen, der også kendes som et Pingo ur. Modellen blev nemlig brugt af Kronprins Frederik, da han var i frømandskorpset – og han blev som bekendt kaldt Pingo af kammeraterne. Uret er et af verdens bedst sælgende dykkerure og kommer med dybde- og dykkealarm samt dekompressionsalarm og dykkerlog.

Få fat i et flerfunktionelt ur

Tjek tilbud på dykkerure i dag, hvis du ønsker et flerfunktionelt ur, hvis robuste look hjælper dig med at skabe en mere rå stil end det pompøse businesslook, et chikt armbåndsur giver.

Citizen er god at skele til i starten, men markedet har mange andre forhandlere.

Share.

Der er lukket for kommentarer.