Padel tennis er en kæmpe succes i Aalborg

0

Padel tennis har i den seneste tid været Danmarks hurtigst voksende sportsgren, men indtil for nylig har det ikke været muligt at dyrke ketchersporten i Aalborg.

Byen har dog valgt at leve op til sit gode ry inden for sportens verden og opførte faktisk sidste sommer den såkaldte Padel Lounge, et gigantisk, 2000 kvm. Padel-center ude ved Eternitten.

Med sin placering lige ved siden af FunCenter behøver Aalborgenserne derfor ikke længere rejse til for eksempel Randers eller Frederikshavn for at spille Padel.

Hvad er Padel?

Du sidder måske og undrer dig over, hvad Padel overhovedet er for noget. I og med at det er en forholdsvis ny sportsgren er det nemlig ikke alle, der er helt med på, hvad det går ud på.

Padel er en slags hybrid af tennis og squash, men med de primære træk fra tennis. Sportsgrenen er utroligt let at lære, og dette er altså en af grundene til, at Padel er blevet så stor en succes.

Uanset om du er ung, gammel, handicappet eller fuldstændig nybegynder, så vil du med høj sandsynlighed finde Padel supersjovt.

Når man spiller Padel tennis, foregår det på en 10×20 meter bane, som er omgivet af trådhegn og glas. Et net i midten deler banen op i to banehalvdele. Selve spillet handler i høj grad om tekniske færdigheder, og det er derfor ikke vigtigt at være lige så fysisk stærk og udholdende som i tennis eller squash.

Et socialt spil

En af de helt afgørende grunde til Padel tennis’ store succes og voksende popularitet, er utvivlsomt de sociale rammer, der i høj grad definerer spillet. Som følge af, at spillet altid spilles som double, er der derfor rig mulighed for at have det sjovt med sine venner, samt at knytte nye og stærkere venskaber gennem spillet.

I tilfælde af at du skulle gå og kede dig eller måske savner at lave noget aktivt med dine venner, er det derfor en super idé at invitere dem med ud og spille Padel tennis – og så kan I også lige få prøvet de nye, fede faciliteter ud i den nye Padel Lounge.

Vælg det rigtige udstyr

Hvis du gerne vil i gang med Padel tennis, kan det være en god idé at investere i ordentligt udstyr.

Dette kunne for eksempel være et par ordentlige træningssko, der beskytter dig mod skader og støtter dine såler. Du bør også sørge for at eje noget træningstøj, der giver dig fri bevægelighed og giver din krop mulighed for at skille sig af med varmen.

En af de vigtigste former for udstyr er dog i den grad Padel battet. Du kan her gå på udforskning i det store udvalg af padel bat fra ZERV, hvor du vil kunne finde lige præcis det padel bat, der passer til dig. Hvis du stadig skulle være i tvivl, kan du med fordel kontakte ZERVs kundeservice, der altid er klar til at hjælpe og med stor glæde vil guide dig til at finde det rigtige bat.

Share.

Der er lukket for kommentarer.