En uddannelse i kommunikation er guld værd

0

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Der er mange forskellige veje, der fører til Rom, og det samme gør sig gældende i forhold til uddannelse. Der er i dag mange forskellige veje, som man kan gå, og det gælder stort set, uanset hvilken titel man gerne vil ende med at have. Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal tage, eller kunne du godt tænke dig at tage en generel uddannelse, der kan bruges i mange forskellige stillinger og på mange forskellige arbejdspladser, så er du kommet til det helt rette sted.

Her i denne artikel kigger vi nemlig nærmere på en af de meget populære uddannelser, nemlig uddannelsen i kommunikation og formidling.

Hvorfor er en uddannelse i kommunikation så populær?

Der er flere forskellige årsager til, at det i løbet af de seneste år er blevet utroligt populært at tage en merkonom i kommunikation. En af de helt store fordele ved lige netop denne uddannelse er, at der er tale om en meget både alsidig og anvendelig uddannelse, der kan bruges på stort set alle arbejdspladser. Det betyder med andre ord, at du ikke bliver låst fast til én bestemt branche, når du vælger at tage lige netop denne uddannelse. Kommunikation foregår nemlig hele tiden og alle steder.

Hvem kan blive optaget?

Der findes flere forskellige måder at tage en uddannelse i kommunikation på, men mange vælger at tage en overbygning på deres eksisterende uddannelse, fordi de i løbet af deres enten lange eller korte arbejdsliv har fundet ud af, at de i virkeligheden interesserer sig for noget helt andet, eller fordi de godt kunne tænke sig en mere alsidig stilling. Derfor er der mange, der vælger at tage en såkaldt akademiuddannelse.

En akademiuddannelse er en uddannelse, der er en overbygning på din nuværende uddannelse, og den henvender sig derfor til alle, der allerede har mindst to års erhvervserfaring fra arbejdsmarkedet.

For at du kan blive optaget på en akademiuddannelse i kommunikation og formidling, skal du leve op til ét af de følgende krav:

  • Du har en relevant erhvervsuddannelse
  • Du har en gymnasial uddannelse med fysik og matematik på mindst C-niveau
  • Du har en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Du har en anden relevant uddannelse, der er på mindst det samme niveau som de ovenstående uddannelsesniveauer

I forlængelse af ovenstående krav gælder det som nævnt også, at du har to års erhvervserfaring. Det kan enten være erhvervserfaring, som du har fået i forbindelse med din adgangsgivende eksamen, men det kan også være erhvervserfaring, som du har fået efter din endelige eksamen. Der er ikke krav til, hvilken form for erhvervserfaring som du skal have, så længe der er tale om to år.

Share.

Der er lukket for kommentarer.