Spar penge på bilvask i din virksomhed

0

Hvis du har en virksomhed, hvor der bruges en stor mængde af køretøjer, er det uundgåeligt at bruge mange penge på vask. Køretøjer bliver hurtigt snavsede, og de skal helst holdes rene og pæne, hvis du skal skabe god reklame for virksomheden. Du kan derfor spare rigtig mange penge på bilvask ved at købe et skræddersyet vaskeanlæg.

Hos NoviClean kan du investere i vaskeanlæg, som bliver skræddersyede til din virksomhed og dine køretøjer. Det er naturligvis den eneste løsning, da alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Du får derfor et anlæg, som er tilpasset netop din situation, så du kan være sikker på at få rene og pæne køretøjer.

Udviklet med miljøvenlig teknologi

De vaskeanlæg, som du kan købe gennem NoviClean, er udviklet med fokus på, at de skal have en høj ydeevne. Det betyder også, at der er lagt særlig stor tanke bag teknologien, så den fremkommer så effektiv og miljøvenlig som mulig. På den måde kan du være sikker på at få et anlæg, som fungerer godt uden at have en negativ effekt på miljøet og naturen omkring.

Hos Novicleans vaskeanlæg er der for eksempel sørget for, at alle dele af anlægget er udvalgt med formål at skabe den hurtigste og mest grundige vask af dine køretøjer. Desuden er de også miljøvenlige og bruger et innovativt genbrugsvaskeanlæg, som kommer i både manuel og automatisk form. Dette er en stor fordel, da vandforbruget ofte bliver højt, som følge af en vaskeanlæg. Med den miljøvenlige genbrugsløsning, sørger de ikke kun for at skåne miljøet, men også din vandregning. Penge til vandregningen kan hurtigt stige meget, hvis du har mange biler, som skal vaskes i løbet af en dag. Derfor er det en stor fordel med et system, som sparer på vandet. Det kan gøre en meget stor forskel på, hvor meget du skal betale til vand. De overskydende penge kan du derfor bruge til noget meget sjovere og mere brugbart for virksomheden.

Sådan får du et vaskeanlæg installeret

Et vaskeanlæg er naturligvis en større samling, som ikke er helt let at installere på din virksomhed. Hvis du handler gennem NoviClean skal du ikke bekymre dig om denne del, da de naturligvis kommer ud og hjælper med opstilling og installation af anlægget. På den måde kommer du ikke til at stå selv med noget, der måske bliver opsat forkert og ikke virker i sidste ende. Du får hjælp hele vejen igennem, så du kan få mest muligt ud af dit nye vaskeanlæg.

Hvis der opstår problemer med anlægget, får du altid service fra NoviClean, som altid står til rådighed, når det gælder dit vaskeanlæg til dine biler. De ved hvor vigtigt det er, at det hele fungerer, som det skal, og derfor lader de dig aldrig stå i en situation, hvor det ikke virker i længere tid ad gangen. De løser problemet hurtigst muligt, så du kan få alle biler rene og i topform på ingen tid.

Share.

Der er lukket for kommentarer.