Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vores-avis.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vores-avis.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vores-avis.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Endnu en succes: Rebildløbet er løbet..! - Vores Avis

Endnu en succes: Rebildløbet er løbet..!

0

Af: Gert Friis

Så lykkedes det atter for den lille, rutinerede styregruppe bag Rebildløbet at få afviklet et løb til UG. Det var det sekstende udgave af Rebildløbet. Seksten år i træk og stadig med lige meget liv og entusiasme fra folkene, der trækker i trådene. 

Godt samarbejde med vejrguderne

Alt klappede tilsyneladende, som det skulle. Lørdagen var ganske regnfuld fra den tidlige morgenstund, og der blev sendt mange blikke samt bønner mod himlen. Efterhånden som starten for den første gruppe nærmede sig, klarede vejret op.16 års samarbejde med vejrguderne giver vel arrangørerne en vis rutine i at sørge for godt vejr på dagen! 

Mindsket madspild

Næsten 800 løbere var mødt op. Arrangørerne havde endda valgt at lukke tilmeldingen en uge før løbet for at kunne købe den rigtige mængde forplejning til de tilmeldte løbere og dermed begrænse spild. Det viste sig at bære frugt, da der var kun var ganske lidt kage, bananer og snacks i overskud i forhold til tidligere år. Et godt initiativ i en tid, hvor der er fokus på at begrænse madspild. 

Mange, der skal takkes

Der er mange ting, der skal klappe i både planlægningsfasen og på selve dagen. Det kan ikke lade sig gøre uden en stor flok glade frivillige. Jeg er selv en af dem og har i år sammen med 80 andre givet et nap med i alt det praktiske arbejde, der er forbundet med Rebildløbet. Blandt andet var jeg med til at pakke ned, og da vi pustede ud om aften, blev jeg spurgt, om jeg ville overbringe en tak, hvis jeg kunne finde på at skrive lidt om løbet. Så det vil jeg hermed bringe videre: Tak til alle de frivillige, som viste vej, hældte saft i krusene, spillede musik, tog billeder og dem, der løftede, kravlede og svedte for at få arrangementet op at stå. 

Også tak til Skørping Idrætscenter for grillede pølser og masser af praktisk hjælp. 

Og til sidst en stor tak til vores sponsorer: SuperBrugsen i Støvring, Mekoprint, Michael Wulff, Ocean Seafood, Tandlægerne i Skørping, Planenergi, Comwell, Fusion Sport, Forever Living, Louise Nørgaard, Weber, Vores Avis, Papas Pizza, Rebildhus, Aalborg Atletik og motion, BeneFit Skørping, Akupunkturklinikken Skørping og Jutlander Bank. Tak til de 786 løbere.

Hygge før, under og efter

Der er rift om deltagerne til motionsløb, og der skal noget særligt til for at lokke motionsløbere til fra nær og fjern. Det særlige formår Rebildløbet, og det er tydeligt, at der hygges både før, under og efter løbet. Mange løbere bliver hængende i målområdet efter endt gerning, for at nyde godt af såvel den gode forplejning som det gode selskab. Det er specielt en stor fornøjelse at se de stolte deltagere i børneløbet med deres flotte medaljer om halsen og is ned ad hagen.

Jeg håber og tror, at Rebildløbet vil bestå i mange år fremover. Ikke bare fordi jeg er lokal, men fordi løbet er et rigtig godt løb. Det foregår i meget smukke rammer og hele setup’et er altid meget vellykket. 

Vinderne af Rebildløbet 2019

Børneløbet (1 km)

4:26 Gry Gammelmark

4:02 Villads Bredsgaard

5,9 km

25:04 Anne-Marie Simonsen 

20:29 Nikolas Kraglund

13,7 km

1:02:41 Camilla Lindholm

54:16 André Axelsen

½ maraton

1:38:12 Mia Jungberg Mathiesen

1:17:57 Mads Karlsson

FOTO:  Vinderne af børneløbet på 1 km, Gry og Villads.

Share.

Der er lukket for kommentarer.