Et kontorfællesskab kan give ekstra motivation til dagens gøremål!

0

Driver du i dag en virksomhed, hvor I måske ikke er nok ansatte til, at det kan betale sig at gå ud og enten købe eller leje større kontorlokaler? Så kan et kontorfællesskab meget vel være det rigtige valg. Her har man oftest mulighed for at sidde til en relativt billig leje samtidig med, at man kan udveksle tanker og idéer med andre ligesindede iværksættere og virksomhedsejere.

Idéer og tanker kan hurtigt udveksles med andre eksperter

Ofte vil man i et kontorfællesskab opleve, at man kommer til at sidde med andre virksomheder, som har andre ekspertiseområder end en selv. Det kan eksempelvis være, at man ikke selv er ekspert indenfor annoncering på nettet. Er det tilfældet, så er der højst sandsynligt en anden virksomhed i kontorfællesskabet, der enten selv ved noget mere, eller som kan henvise til en, der kan hjælpe.

Sådanne små situationer kan være rare at få hjælp til i hverdagen. Sidder man i et kontorfællesskab i Aarhus eller et andet sted i landet, så vil man have mulighed for at kunne trække lidt på de andre virksomheder, der også sidder i fællesskabet.

Man bør se udgifterne som en investering i sin egen virksomhed

Det er naturligvis ikke gratis at sidde på et kontorfællesskab. Derfor bør man se det som en investering i sin egen virksomhed, at man kan komme ud og sidde med et hav af interessante virksomheder, som har ekspertiseområder indenfor andre områder, end man selv har.

Rigtigt mange virksomheder oplever endvidere at få kunder ud af at sidde på et kontorhotel. Ofte vil der være behov for den ekspertise, som du og dine medarbejdere besidder. Derfor er det oplagt for andre virksomheder, at de hiver fat i din virksomhed, når nu I sidder under samme tag.

Frokostordninger kan være en god idé

En stressfaktor for mange, er frokost i det daglige. Det behøver dog ikke at være en stressfaktor, hvis man kommer ud og sidde i det helt rigtige kontorfællesskab. Her vil der typisk være taget hånd om dette, så man ikke skal tænke på andet end at drive sin virksomhed. På den måde lader man kontorfællesskabet gøre det, som de er gode til, mens man selv holder sig til sine egne ekspertiseområder, hvor man kan skabe vækst.

Share.

Der er lukket for kommentarer.