Ekstra Bladet Nyheder

0

Ekstra Bladet er en landsdækkende tabloidavis, der udgives af JP/Politikens Hus. Deres fysiske avis har et læsertal på 86.000 i hverdagene og 88.000 i weekenden. Cirka 25 % af Ekstra Bladets læsere er mellem 12 og 32 år.

I dag er deres netavis, ekstrabladet.dk, Danmarks mest læste nyhedssite. De modtager dagligt mere end 1,2 millioner unikke besøgende, der sammenlagt leverer mede end 13,5 millioner visninger om dagen. Derfor er det ikke blot landets mest læste nyhedssite, men også et af landets mest velbesøgte hjemmesider.

Nyheder Ekstra Bladet – Hvad skriver Ekstra Bladet om?

Som angivet herover, er det en tabloidavis. Derfor er det et medie, der lægger størst vægt på sensationer og underholdningsstof. Der er dog også informative nyheder hos Ekstra Bladet, hvorfor det er det foretrukne medie blandt mange, der ønsker at følge med i, hvad der sker i Danmark og rundt om i verden.

Der bør dog ikke herske tvivl om, at det ikke er alle, der er tilhængere af Ekstra Bladet. De har et ry for at lave sensationsjournalistik, hvilket ikke falder i alles smag. Tallene kan man dog ikke tage frem dem. Uanset hvem, der ser på det, så er Ekstra Bladet fortsat den største danske netavis.

I 2019 havde læserne af ekstrabladet.dk et samlet tidsforbrug på over 10.000 år. I denne periode blev der også udgive mere end 100.000 unikke artikler på netavisen. Det indikerer, at det er en avis, der publicerer store mængder indhold på daglig basis – og døgnet rundt.

Udgiver både betalt og gratis indhold

Hovedparten af de nyhedsartikler, der udgives på ekstrabladet.dk, er gratis at læse. De udgiver dog også en stor mængde betalt indhold. Det gør de i form af Ekstra Bladet+, der er deres digitale, betalte indhold. Her betaler du får journalistisk indhold, der er af højere kvalitet, end det indhold, der er gratis tilgængeligt.

Historierne er fortalt med de senest nye digitale virkemidler. Derfor er du sikret, at du med Ekstra Bladet+ får en ekstra god historie. I skrivende stund får du adgang til mere end 3.500 artikler, hvis du tilmelder dig et abonnement på Ekstra Bladet+. Der kommer selvfølgelig hele tiden nyt indhold til.

Det er sjældent, at det er deciderede nyheder, der udgives under Ekstra Bladet+. Ofte er det indhold i form af dybdegående reportager, long-reads m.m. Derfor er det ikke en nødvendighed med et betalt abonnement, hvis blot du ønsker at følge med i den daglige strøm af nyheder.

Kort overblik over dagens nyheder

På ekstrabladet.dk finder du oftest relativt korte nyheder. Derfor er det et ideelt site at besøge, hvis du ønsker et kort overblik over dagens nyheder. De formår at få de vigtigste fakta med, så du hurtigt kan læse om en given nyhed. Det er selvfølgelig også en af årsagerne til, at mange besøger Ekstra Bladets netavis.

Derfor er der også mange, der sammenligner BT nyheder med Ekstra Bladet. BT er en tabloidavis, der på flere punkter minder om Ekstra Bladet. Det er noget, der især kan ses på den type indhold, der bliver produceret og publiceret af de to nyhedsmedier.

Populære kategorier på Ekstra Bladet

Ekstra Bladet skriver om mange forskellige emner i deres netavis. Der er dog en række af deres kategorier, der er mere populære end andre. Herunder præsenteres du for en række af de kategorier, der er blandt de mest fremtrædende på ekstrabladet.dk:

  • 112
  • Samfund
  • Politik
  • Terror
  • Krig og katastrofer
  • Kongelige
  • Danske kendte
  • Internationalt kendte
  • Sport
  • Sex og samliv

Ovenstående er blot et udpluk af de mange kategorier, der er at finde på ekstrabladet.dk. Derfor bliver der også skrevet om flere andre emner. Desuden er der også flere af kategorierne, der er nævnt herover, der har mindre kategorier under sig. Det vidner om, at EB breder sig ud, og skriver om mange forskellige emner.

Skriver meget om kongelige

I dag er Ekstra Bladet kendt for mange forskellige ting. Én af de ting, de er kendt for er, at de skriver meget om de kongelige. Det er ikke blot de danske kongelige, der skrives om, men derimod kongelige fra hele verden. Derfor findes der også altid et væld af Ekstra Bladet nyheder kongelige på deres netavis.

Hvis du har en stor interesse i at følge med i, hvad de danske kongelige foretager sig, er Ekstra Bladet den helt rette netavis for dig. Har du oven i købet også interesse i kongelige for andre lande, er det blot et endnu bedre sted at læse nyheder. Da det er et stort fokus, er de ofte også først med nyheder om Kongehuset.

Share.

Der er lukket for kommentarer.