Eurospar i Skørping bliver til MENY på lørdag den 30. maj

0

Fra og med på lørdag den 30. maj står der MENY i stedet for Eurospar på facaden hos købmand Niels Rask i Skørping. Dermed er butikken med i den nye, store dagligvarekæde med 117 butikker fordelt ud over landet.

Købmand Niels Rask er klar til at skifte navn til MENY fra på lørdag. Samtidig udvides sortimentet betragteligt, og i det hele taget satses der målrettet på at gøre alle indkøb til en god og helstøbt oplevelse.

Hos Meny vil der være masser af nye varer at finde i forhold til tidligere: Et væsentligt større antal varenumre i sortimentet, ikke mindst inden for ferskvarer som f.eks. friske fisk.

Ja, faktisk vil Meny hver onsdag være ”Danmarks største fiskehandel”, og de øvrige ugedage vil der også være frisk fisk på programmet.

Ostehandel med alle tænkelige og utænkelige specialiteter vil ligeledes være en del af sortimentet, med personlig betjening i ostebutikken hver torsdag.

Meny går målrettet efter at være ”Danmarks nye fødevaremarked”. Nærmest som en god, gammeldags torvehandel, blot tilpasset de moderne krav til service, varedeklarationer, udsøgt friskhed og kæmpeudvalg, ikke mindst inden for specialiteter og andre lækkerier.

Hver eneste dag vil der være smagsprøver at finde i den nye Meny i Skørping.

Hertil kommer et samarbejde med Karolines Køkken, som sikrer en strøm af gode, sunde, lækre og udsøgte forslag til lette middagsretter i det daglige, mere avancerede middagstips til weekenderne.

Fredag til søndag vil der være ekstra gode tilbud i slagter- og vinafdelingen.

Samtlige medarbejdere – som nu kaldes ”madarbejdere” – har været på kursus for at blive endnu skarpere og endnu mere service-bevidste, så det er spændende nyheder, der venter..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.