Få bedre arbejdskomfort med en elektrisk arbejdsstol

0

Dette er sponsoreret indhold

At skabe gode arbejdsforhold for dig selv og din krop er vigtigt. Især hvis du i forvejen har funktionsnedsættelse, dårlig ryg eller dårlig balance. Det hårdt for kroppen at sidde ned i den samme stol i længere tid, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at finde en arbejdsstol, hvor du kan finde den komfort og støtte, din krop har brug for. Med en arbejdsstol med elektrisk højdejustering kan du indstille din stol til den højde, der giver dig den bedste arbejdskomfort i løbet af dagen uden at skulle løfte dig. 

Justér let og bekvemt 

Det er altid en god idé at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen, da det er for hårdt for kroppen at sidde i den samme position for længe ad gangen. Med elektrisk højdejustering kan du let og bekvemt justere din arbejdsstilling, så du ikke sidder i den samme arbejdsstilling hele dagen. På den måde undgår du ekstra rygsmerter samt ømme muskler i eksempelvis arme, nakke og skuldre.

Få større sikkerhed og stabilitet

Med en arbejdsstol med elektrisk højdejustering og sæderotation får du større sikkerhed og stabilitet, når du skal sidde og arbejde. Det gør det let for dig at finde den arbejdsstilling, der passer bedst til dig og det arbejde, du skal udføre. Med den ekstra sikkerhed og stabilitet skal du ikke bekymre dig om at holde balancen, når du sidder. Du kan i stedet slappe af og koncentrere dig om dit arbejde. 

Få mere frihed og mobilitet 

Sæderotation og elektrisk højdejustering giver dig en større mobilitet, som du ikke finder hos mange andre stole. Det er en fordel for dig, som i forvejen har en nedsat mobilitet. Hvad enten om du har en midlertidig eller kronisk funktionsnedsættelse, er det vigtigt, at du ikke mister din frihed og mobilitet. Med de forkerte hjælpemidler kan selv de mest simple arbejdsopgaver blive en byrde. Men, hvis du i stedet sikrer dig nogle gode hjælpemidler såsom en ordentlig arbejdsstol, kan du genvinde noget af den frihed og mobilitet, der skal til for at gøre arbejdsopgaverne lettere at overskue og udføre. Gå ikke på kompromis med din frihed og mobilitet. Det betyder meget for livsglæden, og med den rette arbejdsstol slipper du for ekstra smerter, ømme muskler og ømme led, når du arbejder eller udfører almindelige dagligdagsopgaver. Den rette stol kan give dig den komfort, sikkerhed og mobilitet, der skal til for at gøre arbejdsdagen og dagligdagen lidt sjovere. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.