Fanget i Farten – uge 23, 2015

0

Folketingsvalg: Onsdag den 27. maj blev der udskrevet folketingsvalg. Valget afholdes torsdag den 18. juni. Allerede kort efter pressemødet, hvor Statsminister Helle Thorning Schmidt udskrev valget, blev de første valgplakater hængt op – også i Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune.

Frem med cyklerne: I weekenden blev to nye cykelruter indviet. Lørdag indviede Mariagerfjord Kommune en ny cykelsti mellem Als og Øster Hurup. Søndag var der indvielse af en ny cykelrute, som strækker sig mellem Rold Skov og Villestrup Ådal.

TV2 på Tour: I sommerferien, helt præcist den 20.-21. juli, besøger TV2 på Tour Øster Hurup. De medbringer et spændende program med både børnecykelløb, Centimeter-maraton og mange andre spændende aktiviteter for børn. Og mon ikke de også har kamera og sendevogn med, så der bliver mulighed for at se sig selv på tv?

29.000 indbyggere: Rebild Kommune har vokseværk og har for nylig rundet 29.000 indbyggere. Rebild Kommune oplyser, at kommunen mangler boliger og byggegrunde i de mest populære dele af kommunen. F.eks. i Støvring. Dette fik en ivrig køber til at overnatte foran Nybolig i Støvring natten til onsdag den 27. maj, hvor der blev åbnet for reservation af udstykningerne i den nye bydel Høje Støvring. Manden fik da også sin drømmegrund. I alt blev 7 ud af de 36 grunde reserveret allerede på ”åbningsdagen”.

Mountainbike: Rold Skov har Danmarks næstbedste MTB-rute. Hjemmesiden vorespuls.dk har sendt journalist Mikkel Homann Carøe ud og teste MTB-ruter, for at finde Danmarks bedste. Det har givet en liste med Danmarks tre bedste ruter, hvor MTB-ruten i Rold Skov indtager en flot andenplads. Den bedste rute findes, også i Jylland, ved Svinkløv Plantage. Tredjepladsen indtages af MTB-ruten i Fruens Plantage, Vestsjælland.

Bowl Days 2015: Lørdag den 13. juni finder en stor skaterevent og –konkurrence sted i Skørping. Bowl Days blev afholdt første gang i 2012, da Bro-Bowlen bag Ungdomshuset i Skørping blev indviet. Arrangementet viste sig at være startskuddet til en årligt tilbagevendende begivenhed, som siden har udviklet sig til en konkurrence, der også tiltrækker udenlandske skateboardere. Sidste år var der 65 danske deltagere foruden deltagere fra USA, Brasilien, Skotland, England og Belgien. Læs mere om Bowl Days 2015 i en kommende udgave af Vores Avis.

Familiedans: Spillemands-, jagt- og skovbrugsmuseet i Rebild inviterer søndag den 7. juni til Familiedans. Arrangementet er det første i en række sommeraktiviteter ved museet. Læs om de øvrige arrangementer i en kommende udgave af Vores Avis. Familiedans er for alle, fra de mindste tumlinger til den ældste oldefar, og der kræves ingen forkundskaber for at deltage.

Share.

Der er lukket for kommentarer.