Fransk visit på Skørping Skole

0

Skørping skole havde forleden besøg af 26 elever og fire lærere fra en venskabsskole i den franske by Tours. Besøget gengælder et besøg, som elever fra Skørping Skoles sidste år aflagde den franske skole.

På Skørping skole kan eleverne i 7., 8. og 9. klasse vælge et valghold kaldet ”International dimension”. Det er elever herfra, der i april sidste år besøgte den franske skole, og som nu har haft Franskmændene på besøg. Fokus for de danske og franske elevers oplevelser og læring i løbet af besøgsugen var dels udvikling af elevernes engelskkundskaber, dels fysisk udfoldelse.

De danske elever guidede blandt andet de franske elever på en tur til Skagen, der blev dyrket en masse idræt, danset og sejlet i kano.

Glimt fra de 26 franske elever og læreres besøg på Skørping Skole, som blandt andet bød på en kanotur

Glimt fra de 26 franske elever og læreres besøg på Skørping Skole, som blandt andet bød på en kanotur

I forbindelse med kanoturen fik Franskmændene oplevet det danske forårs luner – sol, vind, regn og hagl –  i løbet af de timer, turen varede.

Endelig tog de franske elever del i skoledagen, som den tegner sig på Skørping Skole. De franske elever og lærere var i den forbindelse imponerede over de danske elevers evne til at arbejde selvstændigt, frit og kreativt, noget der i mindre grad præger den mere klassisk sammensatte skoledag på den franske skole.

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.