Fantastisk udstilling af alt til camping og aktiv fritid

0

Det er en perlerække af spændende udstillingstind, gode tilbud og oplevelser, som kan opleves på den store forårsmesse hos Jysk Caravan Center og Friliv, Juelstrupparken 26 i Støvring den kommende lørdag og søndag.

– Vi har nu gennemført denne messe gennem en del år, og den er vokset og vokset år for år, fortæller Peter Dam Andersen fra Friliv med speciale i stort set alt til et aktivt fritidsliv.

– Vi har sat absolut alt disponibelt mandskab ind, oprettet ekstra kasser og beder om tålmodighed med at få hjælp – vi skal nok nå at hjælpe alle!, understreger Peter Dam Andersen.

 

Friliv.dk er forhandler af ”De hængende telte” – telte der i stedet for at blive sat op på jorden bliver hængt op i træerne, ligesom en hængekøje.

Til messen har vi den mest populære model hængt op, så det er muligt for publikum at se og prøve den på egen krop. En fantastisk oplevelse.

– Vi har også tilbud på disse telte på messen – dog ikke 25% som vi har på de øvrige varer i butikken.

 – Derudover har vi inden messen modtaget alle forårsvarerne fra Haglöfs, salomon, Viking, Didriksons, Montane, Lundhags og mange flere – og hos Friliv giver vi 25 % rabat på alle varer i butikken.

Jo, der bliver masser at opleve i weekenden hos de 35 udstillere, som er klar til at vise publikum alt til camping og fritidsliv.

Share.

Der er lukket for kommentarer.