Jesper Buch, Løvens Hule ”sparkede røv” v. årsmødet i Rebild Erhvervsudviklingsråd

0

Ved Rebilds Erhvervsudviklingsråds årsmøde underholdt Løvens Hule-milliardær om at ”sparke røv”, og Cykelgear om at trampe i vækstpedalerne

Rebild Erhvervsudvik.lingsråd holdt årsmøde hos Cykelgear i Terndrup, og der var ”alt udsolgt”.

126 lokale forretningsfolk var mødt op for at høre om de mange resultater og initiativer fra Business Rebild og RebildPorten. ”Vi har tæt dialog med erhvervet og fornemmer de mange netværk skaber synergi på tværs” fortalte erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg. ”Vi har haft en tilgang på 37% af nystartede virksomheder i 2018 og vækstrater synes at fortsætte. Det stigende antal af event skaber branding af Rebild Kommune og har direkte afledt effekt på bosætningen, samt for tiltrækning af erhverv”.

Formand for Erhvervsudviklingsrådet Marianne Westergaard og erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg kunne ved årsmødet samtidig overrække Rebild Erhvervsudviklingsråds Vækst- og Udviklingspris 2019 til Anders Kold, CEO og tredje generation i Støvringvirksomheden Mekoprint A/S. Aftenen bød også på Terndrupvirksomheden Cykelgears bud på, hvordan man tramper sig til vækst som webbaseret cykelhandler. En af Danmarks mest succesrige forretningsmænd, Jesper Buch, rundede aftenen af med historier om at ”sparke røv”.

To lokale brødres succes med at skabe vækst

Brødrene Kasper og Erik Buus Larsen, ejere af Cykelgear.dk, fortalte de mange fremmødte om at starte firmaet Cykelgear.dk op, som i dag er landsdæk-

kende leverandør af cykler, cykelreservedele, -udstyr og -tøj. I 2007 vinkede brødrene farvel til lønsedlen og valgte at satse al deres tid, energi og penge på at bygge en webshop op i Hadsund. 

De gav deres egen forklaring på, hvorfor Cykelgear.dk klarer sig så flot økonomisk i en verden, hvor danskerne handler på nettet som aldrig før – og ikke altid i danske webshops. 

Blandt forklaringerne er, et effektivt lager system, med automatisering. Derudover handler succesen om hårdt arbejde og godt købmandskab. I forhold til at holde fast i det lokale, har det naturlige valg været at flytte til Terndrup, hvor de ideelle lokaler, og den korte afstand til Hadsund og Aalborg, fungere rigtig godt for Cykelgear.dk.

 

FOTO:  Jesper Buch, ”Løvernes Konge” fra den populære DR-iværksætterudsendelse “Løvens Hule”, var en populær gæst ved årsmødet, hvor han i sit indlæg gentagne gange opfordrede nuværende og kommende iværksættere til “kick ass”-metoden for at komme ind på markedet.

Share.

Der er lukket for kommentarer.