Far og søn tværs over USA – 120 liter cola, politi, slanger, sandfygning osv..!

0

Der var 60 fremmødte i Eng-
parken i Rørbæk tirsdag aften, da far og søn, Gert og Emil Degn fra Ladelund ved Haverslev, gav en levende beretning om deres helt specielle cykeltur tværs over USA til støtte for kampen imod cancer.

Efter et travl liv som underholder til private suppe steg og is fester i weekender og travlhed i træværksted samt butik, blev der aldrig tid til børnene; ”lige om fem minutter” lød det næsten altid fra den travle mand.

En ko-vending…
Da sønnen Emil fik en racercykel i konfirmationsgave, begyndte far og søn at træne sammen rundt i det Himmerlandske.
Først lange ture fra Ladelund til Paris med cykelholdet til fordel for Julemærkesagen og adskillige andre ture på racercyklerne, – og nu opstod ideen om USA- turen til støtte for cancer-sagen.

Store udfordringer
Det blev til mange udfordringer på den lange tur. Varmen i Ørkenen- cyklede om natten – slanger og andre dyr- sandfygning.
– Senere de store stigninger og de mange hunde og andre dyr vi mødte på vejene.
Blev også stoppet at politiet, da parret havde valgt motorvejen ; – henvist til første afkørsel…!
– Det blev til mange samtaler ved rastepladser, folk var venlige og interesseret i vores baggrund.
– Efter endt tur med forbrug af 120 liter cola, 600 liter vand og utallige pizzaer, burgere, 14 punkteringer, tabt 13 kg på 22 dage som turen tog, ømme muskler og led – lidt sygdom på turen, så har det været en kæmpe oplevelse og det er ikke sidste gang, vi kører sammen, lovede Emil og Gert, inden det velfortjente bifald bragede løs.

Share.

Der er lukket for kommentarer.