Flot sponsor-check og imponerende økonomisk resultat i IK Frem Skørping

0

Repræsentanter for erhvervs-foreningen i Skørping over-
rakte i sidste uge en flot sponsorcheck på 49.500 kr. til den lokale sportsklub sportsklub IK Frem. Beløbet er overskuddet fra julefrokosten i Skørping Hallen i december, som de to samarbejdspartnere gennemførte på initiativ af erhvervsforeningen, med borgerforeningen som den tredje gode samarbejdspartner.

Sammen med opstramning på forskellige fronter betyder checken, at IK Frem på generalforsamlingen onsdag i denne uge kan præsentere et imponerende 2017-overskud på 350.000 kr., efter et underskud på 340.000 kr. i 2016 og et budgetteret underskud på 280.000 kr. i 2017. – 2017-resultatet er med andre ord 630.000 kr. bedre end budgetteret..!

– IK Frem-repræsentant Søren Bojesen, formand for fodboldafdelingen, er sammen med klubbens øvrige ledelse og medlemskreds særdeles glad og tilfreds med den positive økonomiske udvikling efter det store underskud i 2016:
– Vi går nu ind i 2018 med et budgetteret overskud på 175.000 kr.. oplyser han og fremhæver især følgende fire grunde til den positive ko-vending i klubbens økonomi:

1. Et meget positivt samarbejde med Rebild Kommune om optimering af IK Frems lokaletilskud, som ved en række misforståelser var faldet mere end tilsigtet. Bl.a. skal der fires på den tidligere regel om, at tilskuddet til fitness-brugere falder drastisk til medlemmer over 25 år. Positiv dialog og klarere kommunikation sikrer, at den postive udvikling fortsætter fremover.

2. Hovedbestyrelsen og samtlige afdelinger i klubben gav hinanden håndslag på at stramme op og spare mest muligt på kronerne.

3. Kontingenterne i klubben er generelt hævet med 10%.

4. Det positive samarbejde med erhvervsforeningen og borgerforeningen om julefrokosten i Skørping Hallen,
– et arrangement, som gentages den 1. december i år.

FOTO: På foto til venstre ses fra venstre Jeppe Pedersen fra Meny, Rasmus Winther fra Winther VVS og Ventilation, Julie Mackenhauer fra IK FREM Søren Bojesen fra IK FREM med den flotte overskuds-check fra erhvervsforeningen i forbindelse med den fælles julefrokost i december, – et arrangement, som gentages lørdag den 1. december i år, så skynd jer at sætte kryds i kalenderen allerede NU..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.