Flotte fugle fra Rold Skov i stort, skarpt format med hjælp fra Spar Nord

0

Spar Nord Fonden donerede forleden nyt udstyr til fuglegruppen i Rold Skov, den lokale afdeling af Dansk Ornitologisk Forening: Ny projektor og lærred skal gøre oplevelsen endnu bedre i forbindelse med foredrag og kurser om fuglene i Rold Skov

En gruppe af ivrige fuglekiggere i og omkring Rold Skov, Rold Skov Gruppen, har gennem en årrække afholdt foredrag og møder om fugle på Skillingbro Naturskole ved Thingbæk Kalkminer. Med det nye udstyr bliver forholdene fremover endnu bedre i forbindelse med gruppens arrangementer.
En spritny projektor i høj kvalitet, sammen med et nyt, stort lærred vil sikre fremvisning af billeder og film endnu flottere og skarpere end i dag, hvor gruppen bruger en noget mindre og ældre skærm.
– Vi er utroligt glade og taknemlige for det nye udstyr, fortæller Gitte Holm, medlem af Rold Skov Gruppen og initiativtager til at søge penge ved Spar Nord Fonden.
– Den nuværende skærm er lige lille nok til f.eks. fremvisning af fuglebilleder, hvor det kan knibe med at se fra de bageste rækker, fortsætter hun.
– Vi afholder en god håndfuld arrangementer henover vinteren, hvor spændende og dygtige fuglefolk kigger forbi og viser billeder og fortæller om fugle. Nu bliver oplevelsen endnu bedre, for den nye projektor viser billederne i en fantastisk kvalitet. Vi glæder os meget til at tage den i brug, slutter hun.

Premiere 12. februar
Første gang projektoren kommer i brug er den 12. februar, når lokale fugleeksperter inviterer inden for til et mini-kursus i fuglestemmer.
Udover aktiviteter på naturskolen arrangerer gruppen løbende fugleture rundt i Himmerland, hvor alle med interesse for fugle er velkomne.
Mere information om gruppen og dens arrangementer kan findes på
www.dofnord.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.