Lokalt iværksætteri 2018 skudt i gang med vellykket nytårskur på Nørlund Slot

0

Erhvervsforeningerne fra Mariagerfjord, Rebild og Vesthimmerland kommuner startede forleden i samarbejde Nordjysk NewBizz kalenderåret 2018 med et ordentligt knald: Nuværende og kommende iværksættere mødtes i skæret fra levende lys i en hyggelig atmosfære på Nørlund Slot ved Haverslev, med indlæg fra flere eeksperter og mulighed for at skabe nye professionelle netværk, altsammen under overskriften ”Iværksætteri på Slottet”.

– Det glæder os, at vi kan samle så mange deltagere til et arrangement, hvor omdrejningspunktet er finansiering og professionelt netværk. Begge emner er meget relevante for iværksættere, hvilket i høj grad kom til udtryk, da dialogen både under og efter oplægsholdernes indlæg fik frit løb, fortæller erhvervs- og turistchef hos Business Rebild, Jane Bejlegaard Lindberg.
Hun fortsætterr: – Dét, at tre kommuner går sammen, styrker synergien, og er med til at skabe et stærkt samarbejde på tværs af kommunegrænserne, og det er i sidste ende til gavn for virksomhederne. Det var arrangementet et tydeligt bevis på.

Netværk og crowdfunding
Danmarks førende ekspert inden for crowdfunding, Michael Eis, som bl.a. har stiftet den reward-baseret crowdfunding platform Boomerang.dk, kickstartede arrangementet ved at fortælle om de mange muligheder der findes i crowdfunding universet.
Derefter gik ordet til Simone Lemming Andersen, bestsellerforfatter og indehaver af Strategisk kommunikation, som fortalte om, hvordan det professionelle netværk opbygges og udvides.
Arrangementet blev afsluttet med tapas fra lokale Café Nord i Støvring, og mens herlighederne blev indtaget, havde deltagerne rig mulighed for at prøve kræfter med aktivt at få styrket deres netværk og skabe nye forretningsforbindelser.

FOTO: Rebild-borgmester Leon Sebbelin sammen med Rebilds erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg (front mod kameraet), netværker på iværksætter-nytårskuren.

Share.

Der er lukket for kommentarer.