FØRST TIL MØLLE: Lynghøj efterskole ombygget til 15 boliger midt i skøn natur

0

”LYNGHØJ”: Drømmer du om at være en del af et moderne bofællesskab midt i naturen med højt til himlen og græs under fødderne? Men vil du stadig have moderne komfort og bo tæt på Aalborg og byens puls?
Så er der nu opstået en usædvanlig mulighed. på søndag den 21. oktober
kl. 11-14 bliver dørene slået op til åbent hus og fremvisning af de 15 moderne boliger på den smukke naturgrund, hvor den tidligere Lynghøj Efterskole lå. Her kan de fremtidige beboere blive end del af et unikt moderne bofællesskab.

Efterskolens oprindelige bygninger er bevaret, men totalrenoveret ned til mindste detalje og omdannet til moderne boliger, der lever op til dagens standard og fremstår som nyopførte. Alle boliger har brede vinduespartier, der sikrer et smukt samspil med den omgivende natur.

Ombygningen åbner for
helt nye former for samvær

Det er ideelt for både børnefamilien, det aktive par eller seniorere, som vil boltre sig i naturen og samtidig have nogle at dele glæderne og byrderne med. Direktør i Seguro Management Eskil Peter Lund glæder sig da også til at se nye ejere få glæde af de moderne boliger og den natur, der omgiver dem.
– Her ville jeg selv bo, hvis jeg skulle bo i nærheden af Aalborg, for skønnere omgivelser er det svært at finde, siger han.

Liebhaveri
og i den åbne natur

Lynghøj ligger i smørhullet mellem Guldbæk mod nord og Rebild Bakker mod syd og øst. Der er fem minutter i bil til Støvring med dagligvareindkøb, specialforretninger, skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Aalborg centrum ligger blot godt et kvarters kørsel væk.

Normalt slet ikke en mulighed

Normalt er det slet ikke muligt at etablere nye boliger i det åbne land, men i den nye lokalplan er der gjort en undtagelse. Ved indvielsen af Lynghøj kaldte borgmester i Rebild Kommune, Leon Sebbelin, da også projektet for “meget spændende”.
– Med ombygningen er der nu skabt et alternativt botilbud i Rebild Kommune set i forhold til traditionel villabyggeri i Støvring Ådale, fordi de fremtidige beboere her får en masse fælles faciliteter og en flot omgivende natur på den store grund.
Borgmester Leon Sebbelin tilføjede derefter:
– Eneste torn i den anledning fra min side er, at boligerne ikke var færdige i foråret, hvor jeg selv var boligsøgende, fordi jeg selv godt kunne have tænkt mig at bo her.

Mellem Guldbæk
og Rebild Bakker

Foruden den 10 hektar store naturgrund med boldbane, shelters med bålplads og en frugtlund med æbletræer, er der en cykelkælder med mulighed for cykelværksted – og en hel gymnastiksal. Skal du holde stort arrangement er der et fælleskøkken og en spisesal til rådighed samt gæstebolig til de overnattende gæster.

Liebhaver-område

– Lynghøj ligger i et liebhaverområde omgivet af ejendomme, som typisk koster 5-15 millioner, så med en pris fra 2 millioner kroner er det en helt unik mulighed; – og så endda bo i samhørighed med naboer, som man kan udøve et fællesskab med i de givne rammer, som man lyster, siger Eskil Peter Lund.

Se mere på
www.lynghøj.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.