Forrygende festligt julestævne for de mindste i Arden Sports Rideklub

0

Arden Sports Rideklub havde endnu et sjovt, hyggeligt og spændende program på plakaten, da der en uges tid før der skulle danses omkring juletræet blev inviteret til julestævne for de mindste på rideskolen.
– Vi kan slet ikke få armene ned over, at så mange ryttere havde lyst til at deltage i julestævnet, lyder detfra Mathilde Vejnø Lund fra rideklubben.
Stævnet henvendte sig til de mindste og mest urutinerede. Tilmeldingerne blev ved med at komme ind, og arrangørerne måtte ekspres få leveret flere rosetter, for det samlede antal starter overgik alle forventninger: – Det er bare fantastisk for rytterne og ikke mindst for klubben, at der er så stor opbakning og tilslutning til klubbens forskellige arrangementer.
Deltagerne i julestævnet fik nogle helt særlige rosetter, og udgifterne dertil var klaret af det lokale, velvillige erhvervsliv.
Og så var der julemanden, der heldigvis havde tid til at komme forbi. I middagspausen blev alle ryttere samlet, og sendt afsted på rideklubbens område, hvor de skulle finde julemanden. Det lykkedes heldigvis at finde ham. – Og om staldpersonalet passede rensdyrene imens der blev delt ud fra den store julesæk, står står fortsat hen i det uvisse.
Alle deltagere, tilskuere, hjælpere, sponsorer osv. var i fællesskab med til at gøre dagen til en oplevelse, som sent vil blive glemt. – Herover ses en stor del af de glade ryttere og ledere.

Share.

Der er lukket for kommentarer.