Frivillige og sponsorer skaber flotte resultater i Arden Sportsrideklub

0

Der var stor og flot opbakning fra flere kanter, da Arden Sportsrideklub (ASR) forleden holdt et af sine vellykkede elevstævner, hvor også de allermindste ridetalenter får lov at vise, hvad de kan på ryggen af deres firbenede ven: Både forældre, frivillige i klubben, trænere,  ryttere og sponsorer havde været i sving for at få det hele til at klappe, herunder ikke mindst den store planlægning, som var nødvendig.

Og der blev stort rykind på rideskolen dén søndag i maj, efter en lørdags-arbejdsdag, hvor det hele blev shinet op for at sikre deltagere og publikum de mest indbydende rammer at mødes i for at nyde den fælles passion: Ridesporten!

Rift om lodderne

Den store opbakning til stævnet resulterede også i, at det i løbet af 24 timer var muligt at få skaffet over 100 sponsorgaver, som dels blev givet til de seje ryttere, dels blev brugt som præmier i elevstævnets amerikanske lotteri, hvor der virkelig var rift om lodderne, og i løbet af få timer havde gaverne skiftet hænder og der var lavet penge, som kommer klubbens medlemmer til gode: ”Stor tak til de velvillige sponsorer”, lød det flere gange undervejs i den glade dag.

Gode oplevelser til alle

Der var liv på rideskolen fra morgenstunden – både i stalden, hvor hestene skulle gøres ekstra fine, så de var klar til at blive vist frem, i ridehallerne, hvor der skulle gøres klar til spring, og i rytterstuen, hvor de mange sponsorpræmier blev beundret. Og det var med både spænding og nervøsitet, mange af børnene deltog i deres første stævne. Der var klasser i både spring og dressur. Det var muligt at springe fra 30 -60 cm, og i dressur var der både holdridning og individuel programridning. 

Alle rytterne modtog flotte rosetter for deres indsats, så der var evige minder til væggen på værelset derhjemme; minder  om en rigtig dejlig dag i ASR: –  Vi ser frem til flere stævner i klubben og håber på lige så god opbakning fra både forældre, frivillige i klubben, trænere og ryttere, lød det afslutningsvis fra de glade arrangører: – Vi samler nemlig på gode oplevelser…!

Share.

Der er lukket for kommentarer.