Fusions-succes hos MTH Biler i Aars, – nyhederne står nærmest i kø

0

For godt seks måneder siden blev Toyota i Aars en del af MTH Biler, som også har afdelinger i Nykøbing, Thisted, Brovst og Løgstør. Det har været en stor succes, hvor den nære og lokale service kombineres med en masse fordele for kunderne. 

– Vi har kun fået positiv respons, siden vi blev en del af MTH Biler. Vi er de samme medarbejdere og yder fortsat den lokale og nærværende service, men ved at stå sammen med fire andre stærke bilhuse har kunderne fået en række fordele. Eksempelvis har vi nu altid har omtrent 150 brugte kvalitetsbiler på lager, fortæller Jens Kristian Jensen, som er afdelingsleder i Aars og medindehaver af MTH Biler.

– Vi har brugte biler til at stå i alle fem afdelinger, og kan hurtigt og nemt flytte en bil fra den ene afdeling til den anden. Det har fungeret perfekt, og givet kunderne adgang til et langt større udvalg. De har simpelthen meget mere at vælge imellem. Derfor er vores salg af brugte biler også steget betydeligt. 

Comeback til Corollaen – og spændende nyheder   

Ud over det store udvalg af brugte biler har MTH Biler i Aars selvfølgelig også alle de nye Toyota-modeller i butikken – og her er der virkelig blevet skruet op for forkælelses- og nyhedsbarometeret dette forår, blandt andet med comeback til Corollaen, som er verdens mest solgte bilmodel. 

For 12 år siden valgte Toyota imidlertid at omdøbe modellen på det danske marked til Auris. Om danskerne helt fik taget navnet til sig, lader vi være op til den enkelte, men nu er Corolla-navnet i hvert fald tilbage i en attraktiv model med fokus på miljø og sikkerhed. 

– Der har været en kæmpe interesse og et rigtigt godt salg af Corollaen, der fås i to modeller. Den sporty hatchback eller som elegant stationcar, fortæller Jens Kristian Jensen, og fortsætter:  

– De nye Corolla-modeller styrker også vores udvalg af hybridbiler, som bliver mere og mere populære. 

– Det er gået betydeligt stærkere, end vi havde regnet med for

nogle år siden. 

– Det skyldes ikke mindst hybridbilernes bedre kørekomfort, blandt andet takket være automatgear, en endnu bedre brændstoføkonomi og den øgede motorkraft i det selvopladende hybridsystem. Her tager de nye Corolla-modeller endnu et par store skridt fremad. Samtidig har priserne efterhånden lagt sig i et prisleje på niveau med andre biler med automatgear.    

Også comeback til Camry

Af andre nye modeller dette forår kan nævnes den spændende Rav4 og Toyota Camry – sidstnævnte gør, ligesom Corollaen, comeback. Helt nøjagtigt er det 14 år siden Toyota lancerede seneste Camry-model.  

I tillæg til salg, af både nye og brugte biler har MTH Biler i Aars selvfølgelig også et stærkt værksted, der kan servicere alle bilmærker. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.