Fuldt hus til fælles cykel- og gymnastik-opvisning i Blenstrup

0

Sidste søndag var Blenstrup-Hallen traditionen tro pyntet op til den fælles forårsopvisning for Blenstrups Gymnastik Forening (BGF) og Uni Cykel Klub (BUCK). Igen i år trak programmet mange gæster fra nær og fjern og alle fik to en halv times flot opvisning med 10 hold på gulvet. 

De yngste gymnaster var kun godt et år gamle – og de havde far eller mor med på gulvet – og børnenes glæde ved at lege i redskaberne smittede af på et veloplagt publikum. Ikke alle Spirevipper var helt trygge ved at skulle lave opvisning for så mange mennesker, men de fleste glemte hurtigt tilskuerne og hoppede, kravlede og rullede rundt på den udfordrende redskabsbane. Der var både sang, leg og læring i Hoppeloppernes opvisning, hvor æg blev til sommerfugle, og rul til kolbøtter og andre svære øvelser. Springholdene havde inviteret venskabsholdet fra Assens med til opvisning, og så kom der gang i trampetter, vejrmøller og kraftspring.

Til at slutte opvisningen af og inspirere de mange spring-gymnaster havde vi inviteret Himmerlands juniorlandsdelshold, hvor godt 30 gymnaster fra 7.-9. klasssetrin – herunder Spirevippernes instruktør – viste, hvad en ekstra søndagstræning hver uge kan føre til. 

Unicykel-klubben havde også gæster med til årets opvisning, nemlig Løvvangens Uni Cykel Klub (LUCK), som de træner sammen med hver anden uge. BUCK viste først et flot show, som holdet selv havde været med til at koreografere og lave kostumer til. Derudover fik vi også lov at se generalprøver på to koreografier, som BUCK og LUCK er ved at finpudse inden de drager til Danmarksmesterskaberne i Jyllinge i den sidste weekend i marts. Begge resulterede i et kæmpe bifald fra tilskuerne, som kunne tage hjem med varme hænder – og mange med fyldte hænder, fordi de havde støttet tombolaen og vundet nogle af de 140 gevinster, som 75 lokale sponsorer fra Hadsund, Terndrup, Skørping og Blenstrup havde doneret. Tak til dem og de knap 40 frivillige instruktører og hjælpere, som fik forårsopvisningen i Blenstrup til at klappe. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.