Gamerklubben Mariagerfjord: – Det er fedt at spille sammen…!

0

I gamerklubben på Arden Bibliotek og de øvrige Mariagerfjord Biblioteker mødes drenge og piger for at spille computerspil, lære hinanden de nyeste tricks og hygge sig med vennerne.

Der lyder begejstrede og til tider ophidsede råb tværs gennem lokalet når Jess, Malthe, William og de resten af flokken udfordrer hinanden i deres yndlings computerspil. Fire gange i løbet af foråret mødes de i Mariagerfjord Bibliotekernes gamerklub, hvor det handler om at spille forskellige computerspil, give hinanden gode råd og frem for alt hygge sig sammen.

”Fedt at møde nye venner.!”
– Det er fedt at gå i Gamerklub, fordi man kan møde nye venner, som spiller det samme som en selv – også bare det at være sammen når man spiller, er ret fedt, siger Jess Andersen (12 År), Wlliam og Malthe på 9 år nikker samtykkende.
Gamerklubben er for de 9-14 årige og startede for et par år siden som Minecraftklub, men efterhånden opstod ønsket om også at kunne spille andre spil, så nu bliver der både spillet Roblox, Minecraft og Fortnite. ” men som regel bliver der kun spillet et spil ad gangen, da børnene jo kommer for at spille sammen”, siger bibliotekar Anita Græsbøll.

Minecraft by Night
Et par gange om året bliver der også lavet Minecraft by Night, den er dog, som navnet antyder, helliget Minecraft. Der er rift om de 20 pladser til denne aften, hvor der bliver bygget og hygget i stor stil, og undervejs spiser deltagerne aftensmad sammen.
Forårets sidste gamerklub er iøvrigt i næste uge, uge 15, og man tilmelder sig på biblioteket.

Share.

Der er lukket for kommentarer.