Ny Arden-virksomhed er helt SpotON på en go’ deal…!

0

– Himmerland er et fantastisk område, og fremover vil
SpotONHimmerland.dk hjælpe områdets mange spisesteder, hoteller, kroer og lignende med salg af gode tilbud fra deres forretninger, lyder det fra Klaus Hansen, virksomheden Klone i Arden.

– Mange af os har jo nok på et eller andet tidspunkt købt eller fået et gavekort til en oplevelse, ophold eller andre former for forkælelse; et godt tilbud i en tidsbegrænset periode på en webshop, konstaterer Klaus Hansen.
Og nu har han altså selv meldt sig på banen med initiativet SpotONHimmerland.dk

Forskellige events
SPOT ON HIMMERLAND er en handelsportal med udbud af weekendophold, events, produkter og andre smagsoplevelser fra private udbydere.
Weekendophold, events, produkter og andre smagsoplevelser sælges som værdibevis eller gavekort til den helt rigtige SPOT ON PRIS fra online webshoppen spotonhimmerland.dk
SpotONHimmerland.dk ejes og drives som nævnt af Klaus Hansens virksomhed Klone med adresse i Arden, som også driver den lokale netavis Fjordavisen.nu med fokus på Mariagerfjord og omegn.
Afvandet gennem 250 år
– Vi har med Fjordavisen.nu igennem de seneste 2-3 år oplevet et stort kendskab til lokale hoteller, kroer, restauranter, gårdbutikker med videre, og nu åbner vi en handelsportal, hvor vi vil hjælpe de lokale forretninger med at sælge specifikke tilbud til borgerne i lokalsamfundet og være med til at tiltrække flere og nye gæster til Himmerland, fortæller Klaus Hansen fra Klone.

Tre kategorier
SpotONHimmerland.dk har tre kategorier: Forkælelse, ophold og underholdning til målgruppen +25 år.
– Vi har brugt noget tid på at bygge den nye platform, og er nu klar til at præsentere vores site, fortæller Klaus Hansen.- Vi er blevet taget rigtig godt imod af de virksomheder vi indtil nu har præsenteret initiativet for.
– Nogle er sprunget til med det samme med at få et ”SPOT ON” tilbud på, og andre er på vej, så nu er SpotONHimmerland.dk igang, og vi vil gøre os umage med markedsføringen og at finde de rigtige samarbejdspartnere og salg af værdibevis eller gavekort til deres forretning, slutter Klaus Hansen.

FOTO: Klaus Hansen har udvidet sin virksomhed Klone med SpotONHimmerland.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.