Garanti-mør succes hos MENY i Skørping
Selv om tidligere tiders ”Køb Dansk”-kampagner fra landsforeningen Dansk Arbejde ikke længere står så stærkt i billedet, mærker købmand Niels Rask, MENY i Skørping, en markant stigning i afsætningen af rendyrket dansk kødkvæg og oksekød af højeste klasse: – Mine slagtere oplever en klar stigning i kundernes interesse for at købe udskæringer fra netop dansk kødkvæg, fordi kødets mørhed og spiseoplevelsen er i centrum, fortæller Niels Rask og understreger: – Med en overvægt af helt unge dyr sikrer vi, at oksekødet har korte fibre og derfor er meget mørt.
Det danske kødkvæg hos MENY bliver leveret af Danish Crown, som i høj grad også har oplevet trenden i retning af stadig mere dansk oksekød: – De seneste to år er salget steget ca. 60%, og det er dejligt at opleve forbrugerne kvittere for det store arbejde, vi sammen med landmændene gør for at sikre stor ensartethed i kvaliteten af vores danske højkvalitetsoksekød, siger salgschef Kaj Verner Nielsen fra Danish Crown.
De ”garanti-møre” oksefilet-er og culotter har med andre ord vundet både danskernes hjerter og smagsløg særdeles effektivt.
MENY-kæden er Danmarks nye fødevaremarked.
Konceptet er et stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY præsenterer sig som udbyder af markedets største sortiment, både til hverdag og fest. Kæden har 119 butikker i Danmark og beskæftiger godt 5.500 medarbejdere.