Gastronomi i verdensklasse på Rold Storkro

Annonce

For 15. år i træk præsenterer Rold Storkro den sidste fredag i januar – i år altså fredag den 29. januar – gastronomi fra hele verden, tilberedt af fem førende kokke (gastronomer) fra fem forskellige lande. Anstrengelserne og kreativiteten resulterer i en fem-retters menu, som serveres i løbet af aftenen med udsøgte vine ad libitum.

De fem gastronomiske ”tryllekunstnere” er:

Truc Quynh fra Vietnam, som siden 2011 har drevet Restaurant Bonjour Vietnam i København.

Blaise Badré, Frankrig, – han er både kok, foodstylist, madentusiast og spasmager!

Miki Borgnæs, Grønland, født 460 km nord for polarcirklen, udlært kok på Hotel Arctic, nu en af de ledende kræfter på Hotel Storebælt i Nyborg.

Delcia Pineiro, USA, tidligere dessertchef på Ritz Carlton i Atlanta; – hun har sin mand Morten med. Han er ekspert i store isskulpturer, og bidrager naturligvis med sådanne på den store aften!

Raul Manique. køkkenchef på Restaurant ASADOR, Christianshavn. Præsenterer en latinamerikansk klassiker på aftenen. Han bygger sit virke på det originale argentinske køkken i meget høj kvalitet.

Det er vel unødvendigt at fortælle, at der sædvanligvis er meget stor efterspørgsel på ”billetterne” til denne aften..!