Golfkøllerne blev svinget i sommersol over Volstrup

0

For at sige det rent ud har 2018 indtil videre været ”ret så træls” at være golfspiller i.
Og selv om der i Volstrup Golf er et glimrende indendørs træningscenter, var det en fantastisk lettelse for de over hundrede deltagere i årets åbningsturnering forleden, at det skete med sol, fuglekvidder og høj himmel, oven i købet med næsten sommerlige temperaturer.

Hele 112 deltagere havde meldt sig til årets første turnering, og de fik slået rusten af jernene på en næsten sommeragtig dag.
Nogle slog lidt bedre end andre – og lidt færre gange. Aller færrest gange slog Bo Vestergaard i A-rækken, der blev afviklet som netto slagspil. Her var Bo bedst med netto seks under par – to slag bedre end Niels Knudsen og Henning Outzen på anden- og tredjepladsen.
B-rækken blev vundet af Vagn Jensen med 35 point – ét bedre end Lars Bjarne Jensen og Kaj Svenningsen, der blev toer og treer.
I C-rækken skal Peter Vistisen Bugge have nyt handicap efter en vinderrunde i 37 point – Hans Mikkelsen og Knud Mortensen snuppede anden og tredjepladsen.
I D-rækken blev der vanen tro lavet de højeste scorer. Her vandt Vaheesan Nagendram med hele 43 point, men der er også nyt handicap til Christian Larsen, som blev toer med 40 point – Carsten Røjkjær Jensen blev treer.

Share.

Der er lukket for kommentarer.